Klockan som tickar.

Dörrarna öppnas och jag tar ett djupt andetag. - Det sista på länge.
För jag vet hur det är där inne, hur det känns som att luften inte räcker till och hur väggarna verkar krypa närmare mig för varje sekund som tickar förbi.

Död, panik, tårar och ångestfyllda skrik, jag hör allt, i mitt huvud. Jag hör hur tiden tickar ner för människorna i rummen bredvid, hur livet sakta sugs ur dem, tills det enda som finns kvar av dem är en skugga av deras forntida jag.
Minnena väller över mig, golvet försvinner under mina fötter. Jag behöver luft, jag behöver en utväg.

Springer så fort benen bär, ut i den friska luften, jag kan andas igen.
- Men klockan fortsätter ticka.


- Kajsa Mohlén


Café Årummet, sjukt gott.

Idag bjöd min fina vän Hanna på fika, galet gott!.


Hej, jag lever.

Exakt en vecka sedan det senaste blogginlägget blev publicerat, och vilken vecka det har varit. Åkte upp till fjällen med Hanna, Jullan, Anton och August i torsdagskväll, väl där uppe mötte vi även upp Viktor. Fredagen började sedan bra med roliga bilturer, café besök, bra musik och skoter åkning, dock slutade det hela i en lång väntan och en trasig knäskål för Antons del. Lördagen vart därför lugn (om man bortser från punkteringen och fastkörningen, heh) och på kvällen åkte Anton och Hanna mot ackis. Jag, jullan och August stannade dock kvar och söndagen spenderades på en skoter och sedan i en bil hemåt. Helgen var allt som allt bra men med maximal otur. Måndagen och tisdagen har spenderats i skolan och jag älskar att jag får träffa mina tjejor varje dag, utan dom vet jag inte vart jag skulle ta vägen, puss.

Nöjd tjej hälsar hej.

Slutresultatet efter frisörbesöket blev ljusare och kortare, vilket resulterade i en nöjd Kajsa.
Tog mig in till stan efter frisörbesöket och umgicks med min fina vän Hanna samtidigt som jag gjorde lite ärenden åt släkten, lagom mysigt, Hanna är himla bra förövrigt, så ni vet.
Åkte hem med 18.09 tåget och tågresan spenderades i telefonen med en annan himla bra vän, nämligen Jullan. Väl hemma gick jag en sväng till farmor innan jag fick skjuts av mamma till Niklas och Camilla där jag nu har landat i soffan för att kolla på vampire diaries, morgondagen bjuder nämligen på barnpassning igen på morgonkvisten, så kvällen får inte bli för sen, puss.


Mycket tid.

Den tidiga uppgången (då jag var barnvakt åt mina kusiner) har gjort att jag redan gjort massor idag.
Exempelvis, gått lååångt, lämnat ungar på dagis, åkt till Månkarbo gått med Ronja och åkt tillbaka igen, dammsugit hela lägenheten, fixat mig och slutligen landat i en frisör stol klockan tolv.
I denna stol sitter jag fortfarande kvar nu, får se hur slutresultatet blir!. Puss.


Fast.

Jag försöker minnas allt bra som har varit.
Jag försöker tänka framåt, på allt bra som kommer komma min väg.
Jag försöker minnas, jag försöker tänka framåt.

Det som tidigare var en klar bild är numera ett pussel med stora luckor.
Pusselbitarna faller över mig, kväver mig, stänger in mig i mörkret, som aldrig tar slut.
Jag försöker minnas, jag försöker tänka framåt.

De salta tårarna bildar små bäckar ner för mina kinder, för sanningen börjar komma ifatt mig.
För när jag i detta mörker - Försöker minnas, försöker tänka framåt, så inser jag, att jag är fast.

Fast i detta mörker, fast i allt det hemska, förevigt.


- Kajsa Mohlén


Vampire diaries is my drug.

 
Idag är en sådan dag då jag inte ens har tagit mig upp ur sängen för att äta frukost.
Istället har jag legat och kollat på vampire diaries ända sedan jag vaknade klockan elva.

Men nu ska jag ta mig upp och duscha och efter det städa mitt rum. Lika bra att göra det idag då resten av veckan är fullbokad med annat, lite roligare saker, att göra.


Bjuder på en "någon månad" gammal bild.

Dagens "att göra" lista.

Först:
¤ Damma mitt rum.
¤ Gå med Ronja.
¤ Packa min väska (byte av hem idag).
¤ Bädda sängen.
¤ Försöka bestämma hur håret ska fxas på tisdag.

Sedan:
¤ Njuta av att sportlovet äntligen är här genom att kolla på vampire diaries.
¤ LäsaLäsaLäsa himla bra böcker och lyssna på musik.
¤ Kaaanske beställa hem lite fina kläder, behöver nyyya.



Babbel.

Den där låtlistan med alla känslor i är på i mina hörlurar samtidigt som orden strömmar ur mig till ett world dokument.
Strukturerar, omplacerar, redigerar, men endå blir det aldrig riktigt bra. För idag är det dåliga tankar och dåliga känslor som cirkulerar. Sådana där känslor som gör att man vill gömma sig under täcket tills det blir ljust ute igen, gömma sig tills inga känslor finns kvar. - Då det enda som gör att ögonen tåras är solens starka ljus.
Men sanningen är att ditt täcke räddar dig inte, musiken får dig knappt att må bättre, människorna finns inte alltid där precis när man behöver dem och de hemsla känslorna försvinner inte genom en knapptryckning.

Denna timme var en dålig timme, hoppas nästa blir bättre.
Nu signar jag ut för idag.

Forever disappointed, forever young.

Vaknade upp, familjefrukost, duschade, åkte med familyn + farfar till Söderfors och firade Ida , vidare hemåt, tacos ätande, kortspelande (farmor&Lelle kom över) och nyss har jag kollat på ett avsnitt vampire diaries med en godispåse vid min sida. 

Jäkligt bra dag trots flertalet dåliga faktorer, bläbläblä.


 

Alla hjärtans dag.

Mina dagar består av praktik, vampire diaries och att göra av med pengar jag inte riktigt har, lagomt.

Glad alla hjärtans dag förresten, jag är som vanligt utan pojkvän, men jag har världens bästa vänner istället, såå jag är nöjd. Puss.


Fundering.

Har tankar på att skaffa en ny blogg, sätta lösenord på denna och bara börja om.
Hatar ju namnet på denna, det är inte jag nu utan det är "KajsaGårIGrundskolan", men på ett sätt tycker jag om det med, är så van med det. Äh får se hur det blir. Nu signar jag ut. Puss.

Tisdaaag.

Den sista praktik veckan är nu igång och jag känner mig frisk om man tar bort hostan och röstsvängningar, haha.

Annars då?. Jag ska strax packa för att sedan bli upphämtad av Kicki, byte av hem en vecka jappjepp. Dessutom har jag blivit beroende av the vampire diaries, säsong ett är avklarad och jag kollade nyss första avsnittet på säsong två. SÅ STÖRT BRA JU! Hur kan jag ha missat denna serie tidigare?!.

Naej, nu måste jag verkligen börja packa, åh pallarinte.


Sick Like You.

Somnade alldeles för sent, vaknade alldeles för tidigt och därimellan vaknade jag även ca 100 gånger av hostattacker, ovärt.

Därför sket jag i att följa med mamma och Nora till stan idag och stannade istället hemma i min säng i sällskap av vampire diaries på datorn och ett kilo olika tabletter som ska försöka göra mig friskare. Jippie or not.
Äh gårkvällen spenderades iallafall med familjen + Tomas, Jonna och Adam + hämtmat och läsk, vilket uppväger hela denna helg rätt så rejält. Dock smakar ingenting någonting fortfarande, värdelöst.

Lördag. - Still Sick.

Halsen gör äntligen mindre ont, smaken är dock helt förvrängd.

Sov 11 timmar sammanhängande inatt, har inte hänt på cirka ett år, har fått i mig två muggar te också vilket i sig är en bedrift eftersom allt smakar allmänt äckligt. Har även letat efter någon bra serie att börja kolla på, slutade med att jag fixade hem the vampire diaries, har kollat på första avsnittet nu och det verkar lovande, så ska strax slå på avsnitt nummer två. Sen ska jag göra mig iordning (läs byta från ziperall till mjukisbyxor) och åka till kyrkbyn och gå en sväng med min morbrors hund, egentligen inte den bästa ideén då jag är sjuk, men har man lovat så har man lovat!. Puss.


Fear.

I'm getting weak,
can't find the light.
Too tired to try,
Too tired to fight.

I want to give in,
let my grip slip,
start the fall,
let myself trip.

But I can't let go.
I need to stay here.
Despite all the hardships,
despite all my fear.

I'll keep going.
I won't give in.
Though I feel like dying,
though my chances are grim.

So say hello to me,
this act I put on,
till my time comes,
till God says I'm done.


- Kajsa Mohlén

Det kommer aldrig någonsin bli bra igen.

• Screw this shit. •
 

Produktiv måndag.

 
Piggade upp denna trista måndag med en lunch date på cupido med Hanna, utöver det fick jag även gå tidigare från praktiken vilket resulterade i att jag hann med ett tidigare tåg hem - score!.
Handlade även en ny kofta och ett par byxor idag samt bokade en klipp och sling tid (får se om jag vågar förändra något, haha.) Utöver detta har jag även städat mitt rum, slängt gamla kläder och två trasiga väskor samt vikt och hängt alla kläder snyggt. Galet vad mycket man hinner med bara man vill egentligen.
Nu ska jag strax gå och lägga mig då jag är heeelt slut, puss hejdå.

Huuuuur gott som helst, svar ja.

Sammanfattning.

Ännu en praktik vecka har gått och jag har spenderat pengar där hela veckan, nya byxor och nya tröjor har blivit inhandlade. Utöver detta även en jacka som blev en tiiidig födelsedagspresent från min himla snälla storesyster Ida. (Tack!.)
Men annars då?. Helgen har bjudit på massa häng med mina bästa tjejer, övernattning hos Jullan i fredags då hon även bjöd på middag och sedan discobowling på lördagskvällen med tjejorna + Anton, Alfred och Einar, galet roligt även fast jag var rätt så talanglös, haha!.
Idag har jag varit hos farfar en sväng, sedan en sväng hos farmor och sen hem igen för att gå en myspromenad med pappa, Nora och Ronja, efter det har jag chillat och pratat med min braiga vän Hanna i telefonen. Nu ska jag  dock stänga av datorn och packa ihop väskan för att fara till madre, lagomt. Puss hej!.


RSS 2.0