Jobbilijobb.

Gårdagen spenderades i stan med Hannisen. Vi fikade på Café Årummet och pratade om allt som hade hänt sen sist vi träffades, sen råkade båda två shoppa en hel del också, whoopsii. Vart en långpromenad med julls i luren på kvällen med, mys.

Idag har jag laddat inför jobb genom att läsa och lyssna på musik, haha. Ska snart börja snöra på mig skorna och gå mot jobbet, har det sena kvällspasset idag!. Puss.
 
 

I need a hug. ♥

love quotes | via Tumblr

 
 

Effektiiiiv_Chey_Ja

Vuxenpoängen har rasat in idag, kan ju göra en lista:

Bäddat rent i min säng - Kommer vara såå nais ikväll
Fixat jobbschemat
Klippt mig
Rivit alla tapeter i mitt rum
Tvättat
Handlat middag
Fixat med massa tråkiga papper
Ringt Telia
Pratat med Julls - Okej kanske inga vuxenpoäng på den..

Känner mig sjukligt effektiv, kan ju bero på att vädret är sämst med, meeen iallafall. Nu ska jag fixa iordning en kopp te och lyssna på bra musik. Puss.
 

Tröttiiiis.

Gårdagens jobbpass var kaos och 11 timmar långt, vilket resulterade i 9 (!!) timmars sammanhängande sömn inatt, helt sjukt. Haha!

Vaknade runt nio och har sedan dess fixat en massa "måsten", nu ska jag dock ta med mig en bra bok och lite godis ut för bikinihäng på en filt i solen. Puss!

Svävar högt upp bland molnen.

Sedan jag kikade in här sist har jag slutat vara singel:

- Vilket har lett till att mycket tid har spenderats med just honom, i Enköping, Gävle & Månkarbo.

Jag har jobbat:

- Vet att mina arbetskläder är fööör snygga, galet alltså.

Jag har bott ihop med denna filur:

- Hon är den bästa vännen man kan ha.

Och även jag har firat midsommar:

- Fixade en egen midsommarkrans och allt, engagerad, svar ja!

Så sammanfattningsvis så tar jag vara på sommarlovet då det är mitt sista, samtidigt som jag varvar det med jobb och andra nödvändigheter. Svävar på rosa moln och är lyckligare än lyckligast mest hela tiden och vill aldrig att tiden ska ticka vidare, ungefär.

Tänker lite för mycket på dig.

Hemma efter ett himla mysigt dygn som spenderades ute i det "vilda".
Känner dock att tältning inte riktigt är min grej då jag nästan spenderade mer tid på bryggan än i själva tältet, men med himla bra människor som sällskap så finns det inget att klaga på, förutom hur tung packningen var. Haha!. 
 
Nu ska Ron Pope få strömma ut ur mina hörlurar tills det att klockan blivit tillräckligt mycket för att man ska få krascha i sängen och sova. Puss!
 
 

Söndaaaag.

Kvällen igår var himla bra, oväntat sällskap, nattfika och bästa julls.

Idag har jag mest haft ångest inför morgondagen, morgonpasset väntar och fast jag trivs som fisken i vattnet så är det aldrig kul att gå upp tidigt, speciellt inte när jag ska iväg på andra bravader efteråt. Kommer vara död på tisdag, men vi får hoppas det är värt det!. 
Nu - Sova, så jag inte kommer försent första riktiga dagen på jobbet, puss.
 

En söt bild på bästiiis.
 

Music saves lifes.

Har varit ute i stugan idag, kanske för sista gången, ingen som vet.
Ska ta mig ut på en promenad nu då benen får bestämma vägen och tankarna får flyta omkring fritt, ur mina hörlurar kommer exempelvis Everything by Ron Pope höras, kväll kommer även min bästa vän och gör mig sällskap, perfekt.
 
 
 

För mycket tankar = en promenad på 1,3 mil.

 

TorsdagsMys!.

Dagen började med ett besök i kyrkan för att kolla på Noras skolavslutning, sedan vart det jordgubbstårtsfikande hos mormor & morfar och väl hemma en massa fix på datorn.
Nu ska jag och Nora mysa ner oss framför en film samtidigt som vi äter godis, myys.
 

De snygga syskonen, naaaat.
 

Sommarlov!.

Sommarlovet är här och även fast jag ska jobba till och från hela sommaren så känns det så jäkla bra, inga läxor och inlämnings uppgifter. - Så skönt!.

Firade in sommarlovet med att följa med Julia och fira hennes lillebror som gick ut nian idag, efter det blev det donken mat, jordgubbs fika, grillat till middag, rabarberpaj och lite mera jordgubbar - hej vi gillar att äta!.
Utöver det hoppade vi studsmatta, kom på bra planer, solade/badade, spelade en himla rolig grej ute och skrattade massor. Bra dag helt enkelt. Puss!


Tisdag som känns som måndag.

Denna dag spenderades med ett snabbt inhopp på jobbet och sedan en sväng till Uppsala för att fika i skolan, vart massor med skratt och prat om fredagskvällen, mina vänner är bäst.

Utöver det har jag ätit, kollat på en film, cyklat en sväng, pratat i telefonen lite för mycket och gått en oväntat lång promenad. - Nu ska jag fundera ut vad jag ska ha på mig imorgon på avslutningen innan sängen kallar på mig, puss!.
 

Arkivbild för att fylla ut detta inlägg. haha!.
 

Hatar åska.

Dagen började mycket tidigare än det var tänkt då extra jobbet ringde halv åtta pga kris med personal, slutade med världens snabbaste göra iordning sig rutin och sedan jobb mellan åtta och ett, helt okej.

Just nu väntar jag på att maten ska bli klar samtidigt som jag funderar på om vädergudarna verkligen hatar mig, är ensam hemma igen och åskan mullrar några gånger i minuten och regnet öser ner. Känner mig som en treåring igen som behöver sin mamma. // Rädd.
Nej nu ska jag laga mat och lyssna på väldigt hög musik, puss!
 
 
 

I wish..

She straightens her hair,
puts on her eyeliner,
glosses her lips & takes one last look in the mirror,
all for the boy who will never care. 

- Frank Ocean

Mys söndag.

Regnet öser ner ute och åskan mullrar titt som tätt. - Detta hade varit klockrent mysväder om jag inte hade varit så rädd för åskan som jag är, blää.
Dagen kommer förmodligen spenderas inne, så därför ska jag kolla klart på en film jag började kolla på igår och sen kolla om på gossip girl serien och dricka piggelin dricka samtidigt som jag tänker på regnbågar och rosa fluffiga moln så fort jag hör minsta antydning till åska. Bra taktik - I know.

Sommar!.

Sedan jag senast kikade in här har jag spenderat mycket tid i solen samtidigt som jag umgåtts med Julls, sommaren jag älskar dig.

Gårdagen och delar av denna dag spenderades dock i Uppsala då Sebbo bjöd in till grillkväll och fiesta. Umgicks med trevliga människor och två av mina fina vänner kaosade även lite grann men det ordnade sig och det hela avslutades med donken mat och lite över en timmes sömn allt som allt.
Nu ska jag kolla på film och prata med trevliga människor tills jag glömmer bort att det är mörkt ute och att jag är ensam hemma, puss!.

 

Sommar, Studenten & Sol.

Dagen har passerat och mitt huvud dunkar av trötthet och min mage är överfull av mat och massor med annat gott. Har firat studenten Olivia hela dagen och tiden efter jag kom hem har jag spenderat i telefonen med bästoo och sedan framför en halv knasig film. 

Nu svamlar jag, så jag bjuder på en bild på dagens klädsel (bytte dock när vi åkte till mottagningen) Puss!.


 
 

Studenten 2013

Idag är en min kusin Olivias dag, för hon tar nämligen studenten!.
Väntar just nu på ett mirakel så jag slipper klädångesten, då jag blir upphämtad om ca en timme för att åka till Uppsala för att kolla på Olivias utspring, men har ingen aning om vad jag ska ha på mig. - Eller så har jag för mycket att välja mellan.. Haha!.

Nej nu måste jag ta tag i mig själv, puss hejdå!.


Bild från barnvaktandet igår, myste runt i morbrors tröja och mössa pga iskallt ute.
 

Jag klarade nationella i matte, typ bäst.

Har cyklat lite mer än vad mina ben egentligen klarar av idag, så därför belönade jag mig själv med lantchips.
Jag klarade nationella i matte 2b, så därför belönade jag mig med att beställa hem ett par converse.

Belöningar är himla bra egentligen. Dessutom kan jag nu säga att jag inte har ett dugg kvar att göra i skolan, förutom att träffa kompiiiisarna. Har dessutom sovmorgon imorgon - Livet är himla härligt.

Godnatt, kram & puss hejdå!.

Två dagar, ett inlägg.

Fredagen bestod av jobb, bokläsning i solen och hämtning av Nora på Arlanda. Saknat henne lite mer än vad jag trodde faktiskt, sötnöten.

Dagen idag har bestått utav loppismys, fika i solen, övningskörning i regnet och god mat i Skutskär. Är galet trött nu så borde sova, meen blir förmodligen lite filmtittande först. Puss!.


En present jag fick av Nora från London, bönor i ALLA smaker, allt från choklad till hundmat, får se om jag ens vågar mig på att äta någon, haha!.

RSS 2.0