Bokstäver att läsa.

Jobbar, som vanligt, samtidigt som jag försöker hinna med att andas.
Pratar mycket med mina vänner i telefonen, likaså med min familj då de hela tiden lämnar mig ensam då dom har semester. Men jag klagar inte, mysigt att vara ensam hemma, men det var ännu mysigare att sova hos min pojke igår. 

Gick av mitt pass klockan nio men kom inte hem förens strax före tio, har nämligen för bra arbetskollegor så jag fastnade på jobbet en extra timme, haha!. Nu ska jag nog försöka sova, är ledig imorgon, men har lite saker att göra endå, vila kan man göra graven! Puss.
 
 

Ledig dag!.

Klockan elva idag satt jag på en buss mot Gimo för att umgås med Jossan.
Vi pratade, njöt på klipporna i Öregrund, åt tacos, lyssnade på bra musik, planerade födelsedagsfirande och spelade minigolf (jag vart utklassad). Kom hem för en halvtimme sen och nu väntar sängen då jag jobbar morgonpasset imorgon. Godnatt!.
 
 

Lyckligast.

Gårdagens förmiddagspass kan ha känts som det längsta passet någonsin, men när jag väl slutade var det raka vägen till tågstationen för att möta upp min pojke, äntligen, bästa.
Det vart en myskväll och idag vaknade jag upp till frukost på sängen, alltså, så chockad, så glad, tänk att han är min. ♥

Myste ner mig i sängen framför en film när Jonas åkte för att jobba och förutom en tripp till affären med mamma och Nora har jag spenderat min dag i sängen ungefär, ledig imorgon också och ska förhoppningsvis träffa Jossan, att vi lyckades vara lediga på samma dag är ett mirakel i sig!. Nej nu ska jag sova, puss.

 
 
 
 

Statusuppdatering från en trött människa.

Känns ju sådär att mamma och Nora just nu befinner sig på Gotland medan jag är kvar hemma för att jobba, ett plus är dock att jag får bestämma maten själv i ytterligare någn dagar efter denna veckas slut. 

Statusuppdatering förövrigt då? Lever (knappt, är sjukt trött), kollar på Sverige matchen på teven och är lycklig över att vara ledig imorgon. Är dessutom lycklig över att mitt paket från HM kom idag, shopping i mitt hjärta.♥


Come Home.

Bor ensam hos pappa hela denna vecka, är alltså hundvakt på heltid + jobbar = halv knepig kombo.
Dock så har Julls gått med på att vara min sambo denna vecka vilket gör det hela mycket lättare, eftersom jag även är mörkrädd, HejHejJagHeterKajsaOchÄrTreÅr.
Utöver att jobba har jag badat, solat, shoppat (lite för mycket) och umgåtts med Julls och Jossan sedan sist, mys. Nu ska jag ut på en sista promenad med the dog innan en tidig sänggång, klockan står på tio i sex imorgon och ett förmiddags-jobb-pass står på schemat!.


Min underbara vän, en undebar sommarkväll.
 



En sådan här rubrik.

Dålig uppdatering pga för mycket att göra och alldeles för lite tid.
Sedan jag kikade in här senast har jag varit på Gröna Lund med det bästa gänget, fixat i mitt rum, sovit i Enköping, haft en myseftermiddag/kväll i Uppsala med min snygging, gått många och långa promenader med julls i luren och jobbat lite för mycket. - Livet är liksom lite för bra.
Dock så kommer nästa vecka bli jobbig, bläää.
 
Tha gaaaaang, plus Josefin som är mästerfotografen!.

RSS 2.0