Tänk till en extra gång.

http://colin.se/kronika/nar-en-drom-sprids-som-aska-over-kallsvettiga-lakan/

Tisdag&Onsdag

Julia kom hit runt ett igår, vi fixade massor med musik och åkte sedan med mamma och Nora till Owes och sen vidare till Ikea, mjukglassen där är ju faen bäst. Förutom det fick jag med mig nya gardiner och kuddfodral hem, värt. 
På kvällen failade jag och Julia med vårat godis inköp men vi var glada endå och kollade efter det på film (Prom) och pratade/skrattade massor. Idag har jag sagt hejdå till Julia som åkte hemåt och efter det städat, jädrans duktig tycker jag, efter det åt jag popcorn och kollade på nya avsnittet av revolution - så spännande jag dör.
Nu ska jag fortsätta lyssna på Ed Sheeran och skriva klart en text jag filat på för länge, efter det ska jag nog kolla på en film som jag fixar hem just nu, puss.

 

Zombie drive.

Spenderade kvällen, som jag trodde, framför en film. Den var halv konstig och jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tyckte om den, värt. Huvudet förstördes dock under filmens gång, galeeet ont, så därför ska jag lägga mig och sova i min säng på obestämd tid, puss.


Time will never tell.

Vaknade av barn som skrek över snön utanför mitt fönster. - Blev arg.
Gick upp runt elva, slängde i mig lite frukost, åkte med mormor och Peter till stugan, åkte vidare till Gryttjom en sväng och sedan följde jag med mormor hem och hjälpte henne plocka ur och torka allt i hennes vitrinskåp, vart faktiskt roligt eftersom Tobbe och Sandra kom förbi och inspekterade medan jag arbetade, haha!.
Kom hem runt fem, gick och handlade med mamma, lagade mat, åt, pratade med Julia och nu har jag landat i min säng. Ska slå på en film I think, me vi får see helt enkelt!.

Puss.

Revolution.

Serien jag skrev om i ett tidigare inlägg heter revolution, jag hittade trailern på youtube och vart galet nyfiken, detta slutade med att jag har suttit hela kvällen och kollat på de 5 avsnitt som har kommit ut hittills, vad jag vet.
Galet bra, Galet värd. Dock inget för dom som är lite känsliga, men jag ska iallafall visa denna för min pappa sen också, han kommer älska den. Kollar trailern här nedan vetja.

 

Söndag.

Spenderade som sagt min förmiddag i en lastbil då jag följde med pappa när han jobbade, det var massor med roligt!. Kom hem runt två och har sedan dess ätit, packat och bytt hem för en vecka framåt, mamma vecka, yesyes. Väl här hos mamma har jag hunnit kolla på första avsnittet av en ny serie som det komit ut fem avsnitt utav, den verkar galet bra. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fortsätta kolla på serien, lagom slappt.

Bild på den galet snygga lastbilen jag åkte idag (Scania R480), pappa är även med på en kant, heh.

Åker lastbil med pappa och är ascool i min reflexväst.


Bra liv.

Gårkvällen spenderades i Julias kök och med massa prat, hah. Dessutom så beställde vi tågbiljetter, efter flertalet om och men, till Östersund, ska bli så himla bäst har vi bestämt. Haha!.

Idag vaknade vi runt tio, då vart det familjefrukost (jag ingår i familjen just nu säger vi, haha), ägg och allt möjligt, massa gott!. Efter det klippte Julias mamma mig, skönt, bra, bäst och efter det målade vi galet i Julias rum. Klockan tio över två tog jag dock bussen hemåt och när jag klev av i Månkarbo köpte jag godis och fick sedan gå massa långt hem i kylan... Sen vart det tacos och efter det ahr jag hjälp Kicki lite och fixat med banken med pappa. Nu ska jag chilla i soffan med familyn samtidigt som jag äter godis och dricker pepsi, bra kväll.



Vänskap.

Julia och jag har plockat ur hela hennes rum på förmiddagen för att vi ska måla om där senare. Tog en paus och gick ut och gick en timme nyss och pratade om precis allt samtidigt som vi lyssnade på fin musik, vänskap när den är som bäst. Nu ska vi äta toast, mums!. Heidåå.


Meningslöst inlägg.

Hade en överdrivet bra kväll med Julia igår, hon är himla bra!.
Nu ligger jag dock vaken medan hon ligger och sover (läs snarkar), och jag kan inte somna om, pretty värdelöst. Men iallafall vi hörs, ciao!.


Höstlov.

Idag är en bra dag.
Vaknade till ett sms jag fått av Hanna där det stod att spanskan var inställd idag, vilket betyder att jag får höstlov idag, åh love tbs. <3 Så vart en promenad i solen med pappa och Ronja imorse bara för att njuta.
Nu sitter jag dock på bussen till Uppsala iallafall, för väl där ska jag möta upp Julia och åka hem till henne. Kan inte bli så mycket bättre!.


Lessss.

Tror ju inte att någon som har Facebook, Twitter eller internet överhuvudtaget kan ha missat debatten om parkens zoo förra veckan. - och jag håller med det var sjukt.
Dock var det ett nytt kalla fakta program idag, om HM, och de hemska lönerna på 3kr/h arbetarna får, nya diskussioner, folk rasar mot HM och undrar hur de kan tillåta detta, hur kan de leva med sig själva?!
Och jag tycker på ett sätt det är så jäkla dumt, att ingen tycks ha insett detta tidigare. För hallå, köper du en jäkla tröja för 49kr och det står "made in china" eller nått på den. - Självklart får arbetarna skit löner!.
Hur tror du annars de har råd med tyget, tråden,fabrikerna, få det till Sverige och sedan gå med vinst på det?!. Självklart får arbetarna lite lön. Och tro nu inte att jag inte tycker synd om de stackars människorna som tvingas jobba där, men iallafall, tänk efter lite, vi borde ha fattat detta tidigare. Det ska inte behöva gå till tv program som kalla fakta.

Mvh bittertjej (lol haha)


If you can´t do it, try it anyways.

Sovmorgon, skola - fick tillbaka min uppsats som gick himla bra, slutade tidigare, kom hem halv tre och sen tog jag mig ut och sprang 4,5 km och efter det vart det styrka, trodde jag skulle dö då, känns dock bra nu. Och planer för resten av kvällen?. Well, en film och sen sova låter lagomt, ska gå en sväng med Ronja i mörkret med, uschabuscha.


Dagens mys outfit, världens mysigaste stickade tröja förövrigt och all black, very me.

Krya på dig bästaste!.

Min älskade bästaste friendoo Julia är just nu on her way to the hospital pga extremt magont, detta resulterat i en jag sitter i soffan forever alone och tänker på exakt allt dåligt som kan hända samtidigt som jag har blivit akut troende och ber för det bästa, hon får inte bli sjuuuk. ♥
Aja, lugnade mig framför det senaste gossip girl avsnittet som var extremt bra, nu ska jag nog leta upp en bra film och låta den rulla samtidigt som jag filosoferar framför ett, som det är just nu, blankt papper. Puss.

Första inlägget från iPaden!.

Kom nyss hem efter en galet chill skoldag, om man räknar bort hur sjukt tidigt jag var tvungen att gå upp, haha.
Detta är även det första inlägget jag skriver från iPaden, galet skönt att allt är så stort!. Nej nu ska jag fortsätta chilla i min kyckling gula tröja här i soffan, kanske ska kolla på en film med pappa, vi får se..
Bjuder på en bild jag knäppte nyss:


HatarLivetJustnu.

Hatar att din höft är sliten och förstörd, hatar att du är så stel så att när du reser dig kan du knappt gå i början, dessutom blur det ju inte direkt bättre, jäkla skit saker. Jag är inte redo att förlora dig min älskade sötnöt.


Good Monday.

I skolan fixade pluggade jag galet med Rasmus på matten sen fixade jag, Julia och Sebboo klart svenska uppgiften och efter det hade jag ett prov om samhällsekonomisk historia, intressant och dessutom gick det bra tror jag. Pga av detta är jag dessutom helt slut i min hjärna, haha. Så direkt när jag kommer hem ska jag äta, packa och sen bli hämtad av Kicki för att åka till pappa, sen så, blir det chill kväll!.

Dagens outfit *pil ner*


Saker ni kanske inte visste om mig.

Jag tycker om både Justin Bieber och One Direction - Kalla mig nörd.
Jag skriver minst ett A4 med bara tankar om allt mellan himmel och jord varje kväll.
Jag kan helt ärligt säga att jag aldrig skulle klara mig utan mina två familjer, love them.
Jag vet inte vad jag vill bli när jag blir stor.
Jag ska till åka till USA efter studenten, det bara är så. (Ping, Julia Bergquist.)
Jag är rädd för att köra bil, men har äntligen börjat övningskört iallafall.
Jag har massor av fix ideér, skulle jag rabbla upp alla skulle det ta ett dygn eller så.
Jag har jämnt stått väldigt nära alla i min familj.
Jag saknar min syster sen hon flyttade till Östersund, det är för långt bort.
Jag tycker de flesta högtider är överskattade och att det bara är massa stress i onödan.
Jag längtar massor till jag fyller 18 år.
Jag tycker dock det är sämst att både Hanna och Julia fyller i Oktober.
Jag älskar att åka Lastbil med pappa, funderar på att åka med honom på höstlovet. 
Jag blir irriterad då många tror Jesper är min storebror eller tvilling, han är yngre än mig!.


Why? - I wish I had an answer to that because I'm tired of answering that question.

Är trött efter denna dag och inte minst efter de senaste två timmarna som spenderats med plugg, inte för att jag vet om jag blev så mycket smartare, men man kan ju alltid hoppas!.
Har nyss poppat popcorn och ska nu mysa ner mig i min säng under mitt täcke med popcorn och en bra film, ett himla mysigt och bra slut på en himla bra helg. Puss alla fina.


Effektiv!.

Känns som jag hunnit massor denna helg. Men idag då:

Vaknade nio, lyckades somna om till tio - Frukost med familyn - Kalas hos morbror Tobias (grattis!.) - Hem och bytte skor - Övningskörde med mamma (vi överlevde!.) - Gick och handlade - Pratade med Julia - Pluggade - Åt mat - Diskade - Bar ner kartonger i förrådet - Läste lite HarryPotter - Pratade med pappa som tydligen hade köpt en iPad idag (wiiiiie!.) - Pluggade.
Och nu ska jag strax duscha och sen läsa igenom samhällskunskapen en sväng till om jag orkar. Efter det är planen att sova, haha.


En gammal, men tänkvärd text jag skrev i somras.

Problem, hat, ensamhet, ilska och tårar.
Lösningar, kärlek, gemenskap, lycka och glädjetårar.


Alltid, varenda dag, varenda sekund, så tänker någon människa i världen att livet inte är värt att leva. Att det skulle vara lättare att bara försvinna. Sväva iväg och slippa världen även för bara några sekunder.
Men jag håller inte med, kolla bara på det jag skrev med fet stil högre upp. Visst det finns mycket dåliga saker här i världen, men den finns alltid en motsatts till det dåliga, en bra sak som man borde sträva efter och försöka nå.
Så itället för att ge upp hoppet så säger jag ”c’mon, you can do it.” För du vet väll att hoppet är det sista som lämnar människan? I alla fall är det vad jag har hört.

- Kajsa Mohlén

True words.


Vaknade av en dålig nyhet, men orkade ändå göra det jag lovat mig själv.
Städade mitt rum, städade hos min morbror även fast de inte var hemma, var barnvakt, hjälpte mamma handla, rensade min garderob, pluggade och hjälpte till att fixa middagen (tacos). Nu är jag i matkoma men ska ändå plugga lite till och sedan blir det efterrätt i form av chokladpudding med familyn. Och sen efter det, då blir det film eller bara fin musik och en bra bok, mys.

Fredag.

 
Vart ändrade planer då mamma åkte och buggade, middag från svanbygrillen och sen gick jag och Noratill Peter och kollade på Ice Age 4 och åt godis, himla lagom. Kom hem runt halv tio och har sedan dess läst en bok - hejhejnördvarning.



Ska strax gå och lägga mig för imorgon har jag en del att göra, ska till min morbror och hjälpa till med massa grejor där och sen plugga på samhällskunskapen, räkna lite matematik och kanske skriva lite på filosofin, skulle vara skönt att börja liksom.

MenMen, vi får se hur det blir, pussheidå!.


Study Hard.

 
Sovmorgon och mysfrukost fick denna dag starta med, även om det inte vart så mycket sömn för min del inatt då Julia snarkar som en gaaalning... (hahah) Och sedan frukosten fram till nu har jag och Julia pluggat galet, dock vart det även en himla flummig paus, men nu är uppsatsen äntligen inlämnad!.

Ska väll strax göra mig iordning för att åka hemåt och äta middag med familyn, mammas kompis kanske skulle komma över med, men vi får väll se, puss!.


Plugghäng med min bästaste vän.

Åkte till Julia efter skolan och väl här har vi pluggat galet, nu blir det dock fika paus, mys.


Nivån på min humor idag.


Be the change that you wish to see in the world.

Sovmorgon, var till farfar och fick pengar hihihiih, en lektion i skolan, åkte hem igen, fixade lite hos farfar, gick till farmor och fikade (pappa&Kicki var där med, score!.), gick hem och lagade mat, Åt, Peter kom hit och vi satt ÄNTLIGEN upp spegeln i hallen. - Och nu ligger jag här i min säng och gör ingenting, standard.
Ska dock hoppa in i duschen strax då mitt hår har förvandlats till ett smörpaket, myyyes.

Invigde min "nya" tröja idag också, inhandlad på second hand för 5 kr, lagomt.

Listen to many, speak to a few.

 
Engelska, idrott (som kommer ge mig träningsvärk) och halva mattelektionen var vad mitt huvud pallade idag, så 13.19 satt jag på tåget hem, spyfärdig pga huvudvärken och kunde inte heller lyssna på musik pga av den, sämsta tågresan någonsin ungefär.
Väl i Tierp knarkade jag lite tabletter, frog på mig en mössa och tog sedan en lång promenad i blåsten för att motverka huvudvärken, gick sedan till farmor för att sno en frukt och det slutade med att jag, hon och Nora gick och shoppade lite, lagomt. Kom hem och kollade på senaste GG avsnittet och pratade med min bästa Julia.

Nu ligger jag i min säng och vill helst sova, dock måste jag plugga, så vi får se hur länge huvudet pallar.


Vill vara så pigg som jag var på denna bild, nu, tack.

“Be the change that you wish to see in the world.”

Har en sån här trist-grå-trött dag idag, dessutom öser regnet ner ute vilket inte direkt gör att mitt humör blir bättre.
Och bara pga detta så ska jag lägga mig under mitt täcke, i min onepiece och kolla på en film. Puss.

Not so strong.

Du är stark, du måste vara stark, du vill vara stark.
Skriker, Sparkar, Slår, inget hjälper.
Dina ben skakar, dina händer darrar, dina tankar snurrar.
Skriker, Sparkar, Slår, inget hjälper.
Du gråter, du tynar bort, du försvinner.
Skriker, Sparkar, Slår, inget hjälper.
Du är stark, du måste vara stark, du vill vara stark.

Men inget hjälper.

- Kajsa Mohlén

Good Stuff.

 

Att någon så liten kan göra så extremt mycket, det finns så många vänliga själar där ute, otroligt.

Sometimes you pick your friends, sometimes they pick you.

 
Julia sov över från igår tills idag och det var bäst, som vanligt.
Hon åkte dock hem idag runt tre och efter det har jag gjort ungefär ingenting, landade dock i min säng hemma hos mamma för några minuter sedan och ska strax hoppa in i duschen, ska bara hitta någon bra film att ladda hem som jag kan kolla på efter det hade jag tänkt, ah ungefär så var det väll allt.

Eller ja, kan ju tillägga att mina ben känns som bly efter tre dagar med springning irad, idag bröt jag dock trenden, vill ju inte dö av överansträngning. Såå därför ska jag vara mitt vanliga jag idag och äta gooodis, muuumms!.


Bjuder på en söt bild på Julia från igår bara för att jag kan!.

Jag&Julia skrev nyss historia.

Julia kom till mig runt tolv och vi har sedan dess hunnit skriva historia, på så sätt att vi tog oss ut och sprang, långt (4,8km), vi är bäst.



Grattis Hanna!.

Skulle bara kika in här och skriva ett stoooort GRATTIS till min fina vän Hanna som fyller år idag!. Hon är himla bra ska ni veta, en av de bästa rent utav. Så skickar en cyberspace grattis kram till henne nu, kraaaaam.




Freedag.

Tog sovmorgon till tolv, gick en halvtimme med Ronja, dammsög hela huset, övningskörde för första gången (både jag och pappa överlevde - score!.), åkte och kollade på Linus (och Idas) hus och sen gick jag ut och sprang 4,5 km när jag kom hem. Farmor, Lennart, Jesper och Amanda kom för nån timme sen och nu ska jag spendera resten av kvällen i soffan, himla bra, puss!.

GårInteAttLaddaUppBilderVilketSuger.


The best way to stop a bad habit is never to begin it. - James C. Penney

Dagen började med sovmorgon till tio, fortsatte med en chill lektion i filosofi och sedan blev det en sväng på stan då jag köpte löpar tights och efter det en spanska lektion då vi var utan lärare och bara fikade massa gott fika. - Himla Bra.

Åkte till Tierp efter skolan för att hämta mina springskor och dissade Tierps marknad för första gången i mitt liv, vilket gjorde min pappa himla besviken, när jag kom hem till Månkarbo, då han hade förväntat sig att kunna sno godis av mig (fail) därför lekte jag snäll dotter och tog en cykeltur till ica för att köpa daim till honom. Snörade sedan på mig springskorna och sprang 4,5 km, kom hem och gick ut lika snabbt igen med Ronja som sällskap och gick en 25 minuters lång promenad.

Nu har pappa åkt och jobbat, Kicki är på konsert och jag är här hemma endast i sällskap av Ronja, Mina ben känns som bly så jag stannar i soffan ikväll, hoppas inga tjuvar kommer, för jag skulle aldrig palla springa ifrån dom!. Ska avsluta denna dag med en bra film hade jag tänk, såå heidå!.

Julia 17 år.

Gårdagen spenderades överallt och ingenstans men var himla trevlig.

Först var det skola, sen åkte jag med Hanna hem till henne och drack himla god varm choklad och pratade massor samtidigt som hon var effektiv i tvättstugan. Runt sex åkte jag vidare till dragon palce där jag överraskade Julia när hon var där med familyn på födelsedagsmiddag, hennes min var priceless!. Så vi åt där och sen följde jag med Jula och hennes family hem och sov där. Summan av kardemumman (haha Julia) en himla bra dag.


Gårdagens höstiga outfit, gröna byxor, skönaste kängorna och sedan en svart långtröja.

GRATTIS MIN BÄSTASTE VÄN!.


 

GladKajsaSägerHej.

Skola mellan halv nio till två och idrotten bjöd även på ett galet jobbigt boxpass, lagomt. Efter skolan vart det galet roligt häng med Julia tills bussen kom, och sedan vart det en sovstund på bussen, huhu.
Kom hem och umgicks med min bästa pappa och bestämde massa viktiga sake,r och efter det så kollade jag på det nyutkomna gossip girl avsnittet, JAG DÖR SÅ SPÄNNANDE DET ÄR.

Ah och nu då?. Jo jag snackar med en galet bra Hanna på facebook och chillar med livet, lagomt.


Måste bara förövrigt nämna att jag förälskat mig i dessa skor, varma, snygga och sköna, mys.

Usch.

Fick helt plötsligt en *JagMårSåIllaJagMåsteSpyKänsla* när jag lag mig i sängen klockan halv elva. Känslan försvann dock efter endast någon minut men jag ligger fortfarande här med panikkänslor och kan inte sova. Åh alltså jag måste göra något åt det här, får ju panik bara av att höra att folk har ont i magen eller var magsjuka för en månad sen, fyfan ångest, klarar inte av att spy. Please let me sleep.


Dag 20 – Något du måste göra innan du dör.

 
Sista punkten, så ni vet, därför tar jag tre saker jag måste göra innan jag dör, bara för att jag kan.




Tänk om jag kunde sluta tänka.

Skola →Tåg hem till mamma → Packa → Åka till farmor → Åka hem till pappa med Kicki.
Så nu sitter jag här och myser, har inga läxor att göra heller, så galet chill.
Nu ska jag kolla på youtube videos, dryga med pappa och Kicki och ha det allmänt bra. Puss.


341 Sidor och en springtur senare.

And here I am, efter att myst sängen med en bok i princip hela dagen förrutom en springtur, där jag lyckades slå ny rekordtid på 5 km men det var jääkligt tungt och en dusch efter det.
Mamma fixade även ihop en underbart god middag (Jag skärde salladen så litee cred till mig) och sedan vart det även daimtårta till efterrätt. Bäst.

Nu då?. Är ovanligt lycklig på livet efter en välbehövd mys dag forever alone och nu ska jag nog fixa och trixa med lite grejer på datan innan jag lägger mig och somnar med fin musik i öronen. Puss.

 



Dag 19 – Bild på din garderob.

Har inte ingen "garderob", utan har istället en stooor byrå och en klädhäst, båda grejerna är från Ikea. Och eftersom jag inte har någon bra kamera till hands och bilderna med iphonen blir fuula så får ni helt enkelt föreställa er med dessa bilder från ikea:

 
Byrån ser ut som på bilden, dock står det tre ljuslyktor på den.
Och föreställ er klädhästen med massa vita galgar med kläder på.
And there you have it!.

Söndagsmys.

Är galet trött idag, så därför myser jag ner mig i min säng med en bra bok på engelska. - Som även är en läxa, himla bra.


Dag 18 - 5 Bloggar Du Följer.

1. Keela 
2. Hofh
3. Nicolina
4. Bea
5. Julia Bergquist ♥

 
Sen kollar jag även in på andra vänners bloggar titt som tätt och om jag har tråkgt kollar jag in några andra guldkorn, men det var ju bara fem man fick nämna så. (:

Varning för mycket text.

 
Kvällen igår spenderades med bra tjejer hemma hos Hanna, mys kväll stod på schemat men det hände ju en del.. Oväntade saker. Hannas katt fick typ missfall (?) och födde död födda kattungar som var mini små, men ja, sånt som kan hända, vart ju en massa tjejskrik och halvpanik under kvällen iallafall!. Vart sedan en nattlig promenad med Mikaela hem runt tolv, och det var ju lagom mysig att krypa ner i min varma säng när jag kom hem!.

Idag då?. Kom upp ur sängen fort som en raket runt elva, slängde på mig kläder&smink och åkte på loppis med mormor, svängde sedan runt morbror min (kramade honom massor, ibland ska man ha änglavakter) och städade och fixade där, efter det åkte jag hem med mamma, gick och handlade, åt mat och nu åkte just mamma för att bugga och lämnade mig ensam med Nora och en godispåse. Myskväll med lillesyster min står på schemat alltså, klagar inte!.


Har kärat ner mig i Julias Ziperall, går därför och ser ut som ovan nästan jämt hemma, haha!.

Dag 17 – En bild på din klass.

Har inte det nya klassfotot än, såå det får bli det gamla, dock har någrat slutat och några nya börjat sedan detta foto, men jaja, whatever!. Himla bra är klassen iallafall, enligt mig, hihi.


Tänk Positivt.



HatarJäklaÄckligaSjukdomarSomFörstörMänniskorsLiv.

Got Me Good - Cody Simpson

Sovmorgon, Fint väder, har klänning utan att frysa, Filosofin inlämnad, läser en bra bok som är en skoluppgift (hur lyckat?!.) och filmkväll med bra tjejer väntar ikväll.

Bra dag idag känner jag, klagar inte!.


Dag 16 - Detta hittar vi i din jackficka.

Nycklar, iPhone hörlurar, tuggummi, en penna (ibland), busskort, bankkort, småpengar och id.
Finns ofta massa onödigt skräp där med, men det behöver vi inte nämna.


MÅSTE ÄVEN NÄMNA ATT JAG HAR SKICKAR IN HEMTENTAN V HADE I FILOSOFIN NYSS, FYYYY SÅ SKÖNT!. <3

Lite bättre än The X Factor Sverige, yees.



KärKärKärKär, jag vill kunna beatboxa, Jag vill kunna sjunga och men att vara sådär sjukt tränad, njaej, men att ha en kille som är det, ja tack!.

Estudiar.

 
Har pluggat,videosamtalat med Julia, bakat och duschat sen jag kom hem. Har inte ens hunnit med att äta middag, not good..
Nu är iallafall bakningen helt klar (Min tur att bjuda på fika på spanskan) och filosofin är nääästan klar, ska bara fråga Sören om lite saker imorgon. - Skönt!.
Nu har jag nyss duschat och ska förmodligen slå på en film innan jag somnar, lagom skönt efter denna dag yesyes.


Ljög om att jag inte åt middag, detta var min middag idag. ↑

Dag 15 - Din kändiscrush. (er)

Kan inte bara välja en, så jag tar en jag haft i över ett år och en annan som är ny, hehe. Låter som det är en daglig grej att kära ner sig i kändisar för mig, men jag lovar det är det inte. Men here we go, den sedan ett år tillbaka först.


Ryan Good (- Justin Bieber stylist, snygg, cool och av det jag sett jäkligt rolig.

Louis Tomlinson - 1/5 av gruppen One Direction, äldst fast omognast, hur rolig som helst, snygg och grym på att sjunga. Och ja jag vet, bilden är extreeemt snygg. Haha.

Dag 14 – En person jag vill träffa just nu,



Saknar Diiiiiiig.

Home again.

Landade nyss i min säng hemma och skulle helst lägga mig ner och sova.
Dock så går inte det utan istället ska jag plugga som en galning, hemtentan i filosofi ska nämligen vara inne på torsdag och jag har inte ens börjat, dryygt. Aja puss sålänge!.


ZombieVarning.

Fastnade med en sak lite för länge igår.
Och att jag då skulle ta halv åtta tåget till skolan idag vart himla jobbigt, men nu sitter jag här, halvt död och iklädd tights, linne och min mys cardigan. Får se om jag överlever dagen!.


Dag 13 – 5 saker vi inte vet om dig.

1. Jag har massa framtidsplaner som innebär att flytta utomlands.
2. Jag älskar när man "twinar" eller håller på med mitt hår för det får mig att tänka på pappa som jämt gjorde det på mig när jag var mindre.
3. Jag gråter ytterst sällan, utan håller istället känslorna inom mig.
4. Alla texter jag skrivit i mitt liv, handlar alltid om något jag någongång upplevt eller känt.
5. Jag har alltid velat haft antingen vitt eller svart hår, har dock aldrig vågat färga.

Bonus grej - Jag har alltid velat töja mina hål i öronen, men tvekar alltid i sista sekunden.

Yeah, så intressant var det.


Don't wake me up.

Galet trött, Galet sugen på godis och dessutom hatar jag svenska. - Mindre skojj.
Dock finns det många plus med denna dag, får träffa Hanna&Julia, fick bra betyg på matte provet, åt på McDonalds, invigde mina nya skor och åt choklad till frukost. - Mera skojj.

Bjuder på en bild på mig också, jippieeee, over and out.


RSS 2.0