Shopping.

Gårdagen spenderades till mestadel i valbo med mamma, Nora och Jonna, fick med mig två himla fina tröjor hem därifrån också - nöjd. Kvällen spenderades i Karlholm med film, prat och test av Noras nya mobil, lagomt.

Idag har jag haft en riktig slappdag, sov länge, fixade hem lite filmer, städade mitt rum, pratade med min saknade Julia ett flertal gånger och träffade Ida och Linus. Nu väntas besök och filmmys, bra dag helt enkelt.

 

Bones, lovely, bones.

Vaknade av väckarklockan imorse - för då var det shoppingdags.

10.15 så satt jag på tåget med min fina vän Mikaela och vi gick crazy bananas i stan och pengar och presentkort flög åt alla håll och kanter (i princip, hehe). Kom hem runt fyra, fattigare på pengar men rikare på kläder, lämpade av sakerna hemma och gick sedan till Mikaela en sväng, sedan tillbaka till mig för filmmys, nu är jag dock ensam igen.

Ska lyssna på din musik nu och sen kallar nog sängen på mig, blir förmodligen stan imorgon igen - dock med familyn. Lillesyster ska köpa mobil och sedan blir det väll lite mer mellandagsrea shoppande - dock ska jag försöka spara mina pengar nu (good luck) heh, puss.


Film&Musik.

Kollade nyss klart på filmen KEITH. 
Och alltså kolla på den. Den var förvirrande, pinsam, rolig och bara helt underbar. 

Är fortfarande ensam hemma och ska därför värma lite tacofärs och fixa grönsaker innan jag dör av hunger. Medans jag ska göra detta lyssnar jag på detta på youtube:


Trött.

Funderade på att följa med mamma & Nora för att åka skoter idag, men när huvudvärken kom som en bomb igårkväll så vart planen ändrad. Sov ända till halv tolv idag (sick) och har sedan dess endast tvingat i mig en mugg te och en macka.
Jag känner mig inte sjuk, men jag är så jäkla trött, usch. Men jaja, sådana här dagar måste man ha ibland med, därför ska jag nu mysa ner mig i min säng framför filmen Keith, puss.

Bekännelser.

Jag är väldigt flummig hemma, ska jämt dansa och knasa mig, heh.
Jag hatar när folk tycker synd om mig, hatarhatarhatar.
Jag har väldigt svårt att lita på folk vilket leder till att många tror att jag ogillar dem.
Jag hade väldigt svårt att sova för något år sedan, vilket har lett till att jag vant mig med att sova väldigt få timmar per natt.
Jag träffar min släkt väldigt ofta och känner alla väldigt bra.
Jag har väldigt blandad musiksmak, allt från Ed Sheeran - Justin Bieber - Skrillex

Var lite uttråkad så slängde ihop en sådan här lista. Sitter just nu här och lyssnar på Bruno Mars nya album i mina nya älskade hörlurar, bäst. Nu ska jag ta ett glas julmust och mysa vidare, puss.

24/12 - 25/12

Julafton var himla mysig och jag är överlycklig för alla mina julklappar, har tydligen varit himla snäll iår, heh.
Vart strömlöst ett tag på kvällen med, men det var bara mys, tända ljus och hela tjocka släkten på plats liksom!. Kvällen avslutades i kyrkan, tredje året irad nu - tradition numera!.

Idag har jag spendarat dagen med släkten igen - eftersom mamma fyller år. Vilket i sin tur betyder att jag har fikat i princip hela dagen och strax ska jag även försöka få i mig lite mat. Vi lämnar dock den (enligt mig hemska) julmaten och ska äta tacos, yes!.


God jul till er alla.

 
Min natt slutade på soffan eftersom Ida och Linuz snarkade i kör, men jag är glad endå för idag är det julafton!. Som om någon kunde ha missat det.. Haha.
Startade dagen med en mysig julfrukost och sedan dess har jag myst runt i min ziperall och lyssnat på julmusik på högsta volym. Nu ska jag duscha och försöka välja kläder, för runt två/halv tre bär det av till mormor!. Puss alla mina vänner.


Bra video, bra budskap.



Ett antal kändisar har gått ihop för att protestera mot de hemska sakerna som hänt i USA pga vapenförsäljningen, så jäkla bra.

Dan före dopparedan

 Lilla julafton hos pappa igår bjöd på massor med skratt och himla fina julklappar - Mer än nöjd.
Sov över hos farmor och Lennart på kvällen och kände mig som fyra år igen, nu har jag kommit hem till mamma och har nyss slagit in lite julklappar. Vad som händer sen vet jag inte riktigt, förmodligen det traditionsenliga familjemyset framför en film med mat från Bennys - hah!.


LillaJulafton!.

Idag ska vi ha lilla julafton hos pappa eftersom vi är med mamma på julafton. Alla ska komma runt två och då blir det julmat och sen julklapps öppning - är så sjuuukt nyfiken.
Bjuder på en bild på min snygga lilla syster, puss.


ThorénGalan 2012.

 
Jorden har inte gått under än? Nah, förstod man väll.

Thoréngalan idag, mys, Fika efter det med Julia, Hanna, Jonas och Pasi - himla bra. Kom hem halv fyra och dammsög och sen åt jag tacos med Familyn + Amanda. Nu håller jag på att fixa hem en film hela familyn ska kolla på, lagom mysig start på jullovet!.


Dagens ThorénGala klädsel, svart!. <3

Kläderna är framplockade, nu sova!.


Two Days.

 
Igår var jag ledig från skolan vilket resulterade i storhandling på willys med Kicki, städa hos min morbror och kolla klart på gossip girl, I can finally die in peace.

Idag då?. Sista riktiga skoldagen var slapp och jag vandrade även runt med bra vänner på stan under en håltimme, köpte mammas födelsedagspresent, en julklapp till amanda, en julklapp till Linus och en kjol till mig!. Alla julklappar är alltså officiellt klara nu, sköönt.
Åkte till Tierp efter skolan för att hämta lite saker hos mamma och gick sen och köpte strumpbyxor innan jag vandrade vidare till farmor för att åka med henne + kicki och pappa och kolla på Noras julavslutning, vart lite snökrig med pappa, lagomt! Efter det vart det att tina upp och fika hos farmor och nu har jag landat i min säng, ska slå på en film och sen soova, puss.


Vanlig dag.

Hade en sådan här morgon då sängen var extra skön och jag hann därför inte duscha. - Mössan blev min räddning.

Utöver det så var skoldagen lugn, massor med härligt prat och flertalet skratt med några av de härliga människorna i min klass, ungefär som vanligt med andra ord. Sov sedan hela bussresan hem och efter det har jag gjort absolut inget vettigt alls förutom att träffa farmor, mys.
Ska slå på en film nu sen soova, är ju ledig imorgon men dagen är fullt uppbokad endå, precis som vanligt med andra ord, puss.

Btw hur coola är inte dessa killar?.

Move.

Skoldagen var halv seg, men nyårsplanerandet med Hanna och Julia gjorde mig glaaad endå.
Mina skor gick dock sönder, that's life with budget, så ska införskaffa mig ett par dr.martens snarast möjligt, förmodligen veckan efter Jul, är liksom lite fullt innan dess haha!.

Är iallafall hemma hos pappa nu, sköönt, ska skriva det sista på uppsatsen (sammanfattningen) och sen bara kolla på blocket med pappa, lagomt. Puss.


Almost There.

Är inte hel nöjd med uppsatsen, men den är iallafall nästan klar nu. Bara analysen och sammanfattningen kvar och det tar jag imorgon. För just nu är min hjärna helt slut körd. - Som efter varje gång jag har pluggat.

Ska lyssna på fin musik och sen sova, bara för något annat orkar jag inte. Puss.

Pepparkaksbak med bästooo.

Åkte till mysiga Almunge igår och hade pepparkaksbak med Julia, sen åt vi godis och kollade på sagan om de två tornen. Däckade i sängen runt tolv och tog oss upp halv nio idag för att åka in till LO. Sedan bar det vidare till ikea för att äta mat och avbocka mammas födelsedagspresent. Nu är jag hemma och har nyss kollat klart på sagan om konungens återkomst, inte den bästa jag sätt, men iallfall, nu ska jag plugga. Dör.


Bjuder på en bild på tjejen som förgyller mina dagar!.
 

One of these days.

Insåg direkt när jag tagit mig upp ur sängen att plugget bara var att glömma för stunden - helt otroligt oinspirerad.
Därför kopplade jag in högtalarna och började lyssna på Olly Murs nya album samtidigt som jag dansade runt i hela lägenheten med dammsugaren, tvingade sedan i mig lite "frukost" och sen städade jag min garderob som hade råkat ut för ett bombanfall eller något liknande.
Nu har jag "gjort mig iordning", alltså tvättat mig och bytt om från ziperallen till mjukisbyxor och tröja, ska nämligen gå och handla med mamma så fort hon slutat jobba, lagomt.

Detta var den mest normala av alla bilder som jag nyss knäppte, spårade ur totalt, haha!.

Perfect.

 

Gårdagen, torsdag, var en bra dag.
Kollade på ensam hemma, dansade runt & skrattade på "filosofin", kollade på skräckfilm på spanskan (dog), tågresa + bussresa med mig själv och fin musik, lucia mys hos Niklas och Camilla och massor med prat.

Men nu är det fredag och jag vaknade för en halvtimme sen, denna dag bjuder på dammsugning och plugg av vad jag vet, men ska nog ligga och dra mig en stund till, puss!.


Youtube,

 

Känner att jag har blivit en riktig youtube nörd på senaste tiden, men det finns ju sååå mycket skojjigt där. Denna video är dock både skojjig och himla härlig, love it.

James Arthur and Olly Murs.

Ingen skola idag, istället följde jag med till mammas jobb och iaktog hennes arbete, stalker varning på den. Fick även hoppa in och jobba två timmar, äh, funkar det med!.

Gick därifrån runt ett och direkt vidare för att handla åt farfar, tjänade även en slant, himla bra. Sen vart det över en timmes snack med Julia och nu ska jag försöka plugga lite.

James arthur och Olly murs är favoriterna ijust nu. - Lyssna på deras musik!.
Dock är detta härnedan inte det bästa klippet, men här är båda i en och samma video vilket är otroligt nais då de egentligen är solo artister, tänkte också så ni skulle få se vilka jag snackade om, hehe.

Drömmer mig bort till framtiden.



Käre gode gud, ge mig denna hårfärg och jag kommer tro på dig förevigt, amen.
Ungefär så känner jag, yes, villvillvill, men vågar jag?.
 

Smile. Laugh. Listen. Cry. Yell. It's normal.

Vaknade med en lika sprängande huvudvärk som jag gick och lag mig med igårkväll, dessutom höll de nya grannarna bredvid på att riva ur hela lägenheten med start klockan åtta, blä på det.

Men om vi räknar bort det ovanstående har dagen varit bra, sovmorgon, en lektion i skolan och mycket prat med bästa Julia, lämande äntligen tillbaka en bok på biblioteket och fixade även en praoplats, kanun!. Kom hem halv fyra och sen dess har jag hälsat på farfar och nyss gjorde jag även toast till mig själv!. Kvällen kommer spenderas med plugg och sen blir det säkert filmtittande eller telefon pratande, puss.



Leave everything you know, carry only what you feel.

Skola, stört jobbigt "prov" på svenskan, Julia är bäst, samhällskunskap räddar min dag, har en galen huvudvärk, vill hem, vill ha te, vill sova.

Får sovmorgon imorgon iallfall och behöver endast vara på mammas jobb en sväng på onsdag och iakta, så egentligen borde jag inte klaga alls, egentligen.


Luciiia.

 
Lyckades skrapa ihop två sidor på en uppsats och fixade även lite små förberedelser tills på onsdag, sköönt.

Har även gått luciatåg, var väll helt okej, fast jag hellre hade suttit och skämtat i kyrkbänken med Pappa och Jesper, hah, mupparna 1&2 liksom. Fick även ett presentkort som "tack", himla snällt!.
Sen jag kom hem har jag kollat på en film (Djävulen bär prada) och druckit festis, lagom såhär en söndag kväll. Nu ska jag välja kläder tills imorgon (så jag kan sova en extra stund) och sen ska jag bara chilla galet. Eller ah juste måste kolla upp vilket tåg jag måste ta nu med när tågtiderna har ändrats, ciao!.


SöndagsÅngest.

Idag är den första söndagen på länge som jag spenderar med ångesten vis min sida, kan bero på att jag har pluggat lite för lite eller på att jag var i skolan en sväng i fredags så att helgen har känts kortare än kortast. - Jobbigt är det iallafall.

Därför valde jag att inte följa med och kolla på Noras luciatåg, men kort ska Kicki bannemig knäppa så jag får se hur fin hon var iallfall!. Så nu sitter jag här, i soffan framför den öppna spisen och ska plugga, önska mig lycka till för usch vad jag inte vill detta egentligen.

Puss.

Music.

Labrinth feat. Emeli Sande – Beneath Your Beautiful

"You've built your wall so high, That no one could climb it." - True.
Denna låt är min drog för tillfället, speciellt denna kväll, då den är mer sann än någonsin, ur en vinkel.
Ingen kommer någonsin få veta allt.

Btw, kolla på Step Up 4 Revolution om ni har tid över, mycket dans mindre handling men förjäkla bra, over and out, peace and ofc puss.

Lördagsgodis.

Värdelös dag i skolan igår, väl hemma hämtade jag och Kicki Jesper i Tierp, åkte hem och åt och sen kollade jag på film resten av kvällen, lagomt.

Idag har jag duschat, skottat, umgåtts med Jesper, varit i kyrkan (genrep till lucian), varit hos farmor, ätit lördagsgooodis, ätit himla god mat och klätt granen hehe. Nu ska jag fixa hem någon bra film som jag kan halv sova framför, är gaaalet trött, puss.


Kram genom cyberspace.

Hatar att vissa männiksor kan behandla andra människor som om de inte har några existerande känslor alls.

Bara därför sänder jag ut en extra tanke till just en speciell människa här genom cyberspace.
Så fort vi träffas igen så ska du även få en extremt lång kram, en sådan där kram jag bara ger till de personer som är extra bra och behöver den extra mycket. Det här löser sig ska du se, vi fixar allt, precis som vanligt. 


Uppdateringen är låg, men kan sammanfatta de senaste dagarna!

Tisdag
Skola, livräddning på fyrishov, stannade och badade med ett roligt gäng, åt på max med några classmates, åkte med Julia hem och sov där.Tycker Almunge är för himla bra alltså, mys, kan också ha att göra med att Julia bor där, haha!.

Onsdag
Sovmorgon, åkte till skolan, fick en rolig uppgift, sen vart det snökaos - dock vart Anton vår hjälte då han skjutsade hem mig och Julia till Månkiiis (Tack!.), träffade sedan pappa som hade jobbat ca 36 timmar i sträck (:oo), skottade med Julia samtidigt som vi dansade/hoppade i snön/sjöng, gick med Ronja, Spelade massa spel med Julia och pratade/skrattade.

Torsdag, idag, today.
Väcktes av att pappa ringde och sa att jag inte fick sätta mig på en buss idag, sagt och gjort, både Julia och jag vart hemma från skolan så vi chillade, skottade, kollade på teve och vilade upp oss. Nu har Julia åkt hem och jag väntar på att maten ska bli klar, resterande av kvällen blir nog lugn, skola imorgon (en lektion bara dock) och sen lucia i princip hela helgen + plugg, lagomt.

Monday I Hate You.

 
Jag lyckades ta mig upp ur sängen imorse, men när jag hörde att det var tjugo minusgrader ute var det nära att jag gick och lag mig lika fort igen. Meeen så kan man ju inte göra nej.

Så jag krigade mig till skolan och fixade matten helt och hållet. - Skönt!.
Sen kirrade jag, Julia och Hanna en svenska redovisning som gick bra med den lilla tid vi hade fixat powerpointen på (10 minuter, hehe). Nu har jag samhällskunskap men orkar inte jobba, därför sitter jag och skriver på bloggen, seer ju ut som att jag skriver på uppsattsen iallafall!. Puss.


Bjuder på en instagram bild sedan i lördags då jag befann mig i Globen!.

Pepparkakshus.

Vi fuskade iår, precis som alla andra år, och köpte ett pepparkakshus.
Dock satt vi ihop det och gjorde det fint själva, lagom med arbete för det slöa men oslagbara teamet som bestod av mig och Nora!.


Helgen i text och bilder.

 
Låg uppdatering eftersom jag har haft fullt upp denna helg, men kan göra en liten sammandragning.

Fredag
Skola på förmiddagen, Julia följde med hem, Åkte och hämtade saker i Söderfors, frös ihjäl i snöstormen, åkte till Annsofie och träffade trevligt folk och åkte sedan vidare till Malin där det var klassfest, det bjöds på massa skratt + bra sällskap och sedan en bilresa hem med Anton och Hanna. Himla bra dag, himla bra vänner och en himla bra klass.


Lördag
Vaknade och var inte direkt på topp, meen kirgade mig upp och satt upp lite adventstjärnor. Sedan var det bara att göra sig iordning för att åka bil med Familyn, stannade i Uppsala och köpte gardiner och käkade på Max (KärlekPåDen) sedan åkte vidare på Stockholm för att slutligen komma till Globen och kolla på "Horse Show", mysig kväll faktiskt. Kom hem runt ett på natten och var helt död.


Söndag - Idag - Nutid - Hehe.
Väcktes klockan halv elva och har hittills hunnit käka frukost, i princip. Ska strax dra på mig ett par mjukisbyxor och ett linne och fixa årets pepparkakshus med Nora och Mamma, och självklart ska vi även lyssna på massor med julmusik, mys.


RSS 2.0