Poängjakten - my team and I!.



Här är mitt lag och jag, överdrivet snygga i regnet, en av väldigt många bilder som vart knäppta idag. Hinner dock inte lägga upp något mer nu, men det dyker säkerligen upp flera bilder under helgen!. Nu ska jag sova, puss.

Right now.

Hade något som kallades poängjakt idag i skolan, sjukt kul. Man såg ut som en slickad katt pga regnet och många uppdrag var bara för roliga, skrattade så jag trodde jag skulle dö några fler gånger än många och pratade med massa olika främlingar, hur kul som helst!.
Sen jag kom hem har jag bytt om, till torra kläder, och lagt in bilder på datorn för första gången sen jag köpte min iPhone, kände att det var dags. haha. Såå kanske kommer upp lite bilder här senare, yesyes. Men nu ska jag återgå till att organisera mappar och vända bilder, puss hej!.

From bad to okey.

Dagen började himla dåligt men vart bättre när jag fick träffa mina fina vänner Julia&Hanna, en lektion i skolan så det var chill, kom hem runt halv fyra, chillade ännu mer.
Sen drog jag ut och sprang ca 4 km, vad har hänt med mig?!? Haha. Efter det vart det vindruvsätande med Kicki och pappa i soffan och massa prat, mys. Nu ska jag dock sova, godnatt!.



Check.

Skola som var himla bra på förmiddagen men som bara gjorde mig irriterad på eftermiddagen kan sammanfattas som en okej dag.
Dock vart den mycket mindre okej då min buss var försenad med en kvart och sedan gick den även sönder i Björklinge, detta resulterade i byte av buss och en springtur till körkortsteorikursgrejset. Middag och att hinna packa om väskan hos pappa som det var tänkt var det bara att glömma. Klockan kvart över åtta var iallafall kursen slut, kom hem till mina kusiner (barnvakt) och blir kvar här tills imorgon, ska dock sova nu strax eftersom att min sovmorgon förvinner imorgon, måste liksom hämta kläder och sådant nödvändigt.

Dagens plus är iallafall HannaEk&Julia som är allmänt bra, Erica som vart mitt buss sällskap och Hanna Sjöström som jag fick en fin pratstund med nu på kvällen. Hihi, puss!.

Skuuula.

Långdag i skolan idag men mina fina vänner gjorde att jag överlevde iallafall, haha. (:
Efter skolan sällskapade jag med Hanna till salabacke, hälsade på faster&kusinerna plus att även farmor var där. Åkte hem med sju tåget och väl hemma packade jag och vart upphämtad av Kicki, pappa vecka denna vecka!.
Nu ska jag sova för jag börjar tidigt imorgon, så puss godnatt!.

Bjuder på en bild då jag testade Rasmus tröja, gee mig? JaTack!.


Då var då, nu är nu.

Vaknade runt elva imorse och grät nästan glädjetårar när jag insåg att huvudvärken var borta, det var lycka, ren och skär jäkla lycka, bäst.
Runt två åkte jag med mina två systrar mot Vattholma för fotbollsmatch, Nora spelade och det slutade 4-4, himla bra. Kom hem runt sex och fick ett ryck som slutade med att jag tog mig ut och skrev historia i mitt liv, jag sprang nämligen några kilometer. Kom in, körde lite styrka, åt och har nu nyss kommit ut från duschen, halv död men jaja, that's life.
Nu ska jag chilla framför en film och ladda upp inför morgon dagen, skola, woho!.

Skruttiibangbang

5 Seconds of summer.

 


Ja, jag är fast. Jag älskar att allt inte är perfekt hela tiden, älskar att dom har så olika röster, älskar att youtube existerar, för det är där all bra musik finns, den som inte är sönderspelad på radion och även den som är det, på youtube finns allt, en helt annan värld.

Mysig lila nygammal tröja.

Matlusten är fortfarande inte tillbaka och mitt huvud har förvandlats till en tickande bomb. - Men att vara sjuk på en helg är väll kul?.

Har myst runt hemma forever alone style hela dagen eftersom familyn varit borta.
Har även kollat på en superdupermega bra film som heter The lucky one, ögongodis i form av Zack Efron och en himla bra handling förövrigt, kan det bli bättre?. I don't think soooo.
Nu är jag barnvakt åt mina kusiner, blir nog till att kolla på film för jag känner att jag inte orkar något annat, Jenny ville se Mamma Mia så det blir nog så.
Myser även runt i min nygammla lila mys tröja idag som jag fått av min fina vän HannaEk, hon är himla bra hon ska jag säga er.


Ge mig min matlust tillbaka.

Matlusten har varit helt jäkla borta idag, detta resulterade att jag hjälpte mormor att klippa gräset i båda stugan och hemma hos henne på tom mage, yey, helt slut.
Kom hem, tvingade i mig lite tacochips, struntade sedan i att följa med mamma och grilla/kräftskiva hos familjen Lundén pga att jag knappt orkade resa mig ur sängen. Tvingade i mig en pan pizza, tog fram godiset och läsken som mamma köpte till mig eftersom dom åkte. Godiset är orört, läsken med, är inte sugen på någonting. Alla filmer som existerar på min dator är tråkiga och jag har dessutom inte en enda bra bok hemma. Bara jag inte blir sjuk.

Idag är livet emot mig, eller om det bara är mina tankar som är det.

En sömnlös natt rikare.

.

Ögonen.

Jag tittar mig i spegeln och ryggar tillbaka.
Men inte pågrund av det skitiga håret eller avsaknaden av smink, nej.
Nej det jag ryggar tillbaka av är mina ögon.

En gång, var de fyllda med känslor, de kunde glittra av lycka eller svämma över av tårar.
Nu finns inte ett ett enda spår kvar, bortblåst, bortsvept, borta.
Nu är de tomma, lika tomma som på en zombie, lika tomma som på ett lik.
Svarta hål som inte visar något alls men ändå säger mer än tusen ord.

Tomma på livsglädje som aldrig kommer återvända.

- Kajsa Mohlén

Det här kommer bli en lång natt, varför, varför, varför?.

If I say this you say that.

Skoldagen var helt okej idag fast jag hade en tre timmars lång håltimme, fina vänner fixar allt liksom.
Kom hem halv sex och hann bara städa mitt rum och byta kläder innan det var dags att dra vidare på kalas hos min morbror, firade min yngsta kusin som har fyllt 5 år!. Vart massa gott fika också, mums.
Nu funderar jag på att gå och lägga mig, huvudvärken sedan tidigare idag börjar göra sig påmind, puss.

Såhär gott fika var det *pil ner på bilen*.

My story never ends.

Skolan igår var chill, nollade ettorna lite smått och sen slutade vi runt två, Julia följde med mig hem för att sova hos mig också, bäst. På kvällen åt vi tacosgratäng och roade oss med lite allt möjligt, en bra dag helt enkelt.

Idag hade vi sovmorgon och åkte inte till skolan förens elva, slutade sedan två så ja.. Kan ju inte klaga direkt.
Var till biblioteket en sväng och sedan gick jag med Ida och kollade på korpen när dom spelade fotboll, rätt lag vann iallafall!. Sen gick jag och mötte upp Elin (Som jag inte har träffat på huur länge som hellst) för en promenad och massa prat, massor med trevligt!. Nu kom jag nyss hem och sängen ropar mitt namn känner jag, så godnatt.


(Orkar inte fixa en bild, buuusigt.)

School.

Första skoldagen är avklarad och det firades med en hemsk huvudvärk, ungefär. Men det var roligt att träffa alla saknade människor!.

För att ens kunna lyckas ta mig upp ur sängen imorgon så ska jag sova nu, huvudet är dumt och sängen ser skönare ut än någonsin. Godnatt!.


Jag klagar faktiskt inte.

Ikväll somnar jag med ett stort leende på läpparna, även skolan börjar imorgon.
För sommarlovet 2012 har bjudit på några motgångar, men mest himla härliga bra minnen som förevigt kommer finnas inom mig, jag har insett vilka vänner som är äkta och som alltid kommer finnas där och även blivit påmind om vilken underbar familj&släkt jag har.
Så ja, denna sommar kan jag absolut inte klaga på, eller okej, kanske lite på regnet, men det har varit mysigt det med.

Så imorgon börjar den där skolan alla svär om, den jag vet att jag troligtvis kommer svära om nån gång framöver jag med, men that's life, jag trivs i min klass och på skolan, så egentligen kan jag inte klaga, så nu ska jag sova så jag orkar upp tidigt imorgon bitti, sov gott alla, puss!.

Släktträff.

Åkte som sagt på släktträff igår, väl där så vart det massa fika, dog lite smått av lycka när jag såg allt..
Efter det så gick vi tipspromenad, hade 5-kamp och spelade brännboll, men all denna motion gjorde oss döhungriga så då vart det mat, så gott ♥, haha. Efter maten vart det prisutdelning för 5-kampen , mitt lag kom trea - det gick asdåligt på tre av grenarna men vi vann dom andra två, därför fick vi ansvaret att ordna släktträffen nästa gång, hehe. När allt detta var avklarat vart det släktforsknings redovisning, fotbollsspelande, tändning av brasor, bastande, badande, gitarr spelande och en massa sjungande och ätande av godis och chips.

Idag vaknade vi redan halv sju och runt nio var vi påväg hem igen, hann inte mer än hem innan jag vände för att följa med Ida och Linus till biltema och sedan vidare för att äta på max, hihi. Nu har jag landat hemma i min säng där jag vilar upp mig inför eftermiddagen/kvällen, vi ska nämligen fira pappa som fyller år imorgon, hihi!.

Nu vart det mycket text, men vi kan sammanfatta detta som att min släkt är bäst, puss.
Tröjan jag har på mig vann jag när jag gick tipspromenaden, sådeså!.

Sommarlovets sista dagar.

Just nu njuter jag av sista dagarna på sommarlovet och sedan jag skrev här sist har jag hunnit med lite av varje, tex.
Kollat på fotboll och haft picknick med två vänner, kollat på 2 galet bra filmer, gått massor med Ronja, umgåtts med min lillasyster, burit pellets, rensat ogräs, dunkat musik med pappa i bilen, fikat hos mina kusiner, träffat Camilla, köpt födelsedagspresent till pappa, träffat farmor och Lennart, badat, gjort tacos och haft familjemys.

Nu ska jag dock göra något himla tråkigt, nämligen packa.. För imorgon så drar jag + pappa,kicki och Nora på släktträff, blir övernattning också tills på söndag, jag klagar inte!.


*HejHej jag slänger in en gammal arkivbild så det inte bara blir massor med text.*

Talawa longboards.

Köpte denna pärla av min kusins kille för ynka 100 lappen, för himla jätte bra.
Jag har suktat efter en ända sen min stora syster införskaffade sig sin, dock kostar en ny longboard oftast lite för mycket för min plånbok. Min systers är dock coolare än denna, men min är perfekt för mig, inåkt och lite lagom sliten, sådär perfekt för en nybörjare som mig som inte vet om jag kommer fastna för att åka eller inte. Funderar på att inviga den imorgon en sväng på gatan här utanför, förhoppningsvis är inga grannar hemma som kan se mig om jag ramlar, haha.


Soul Surfer

Igår låg jag och Julia och läste  varsin bok nästan hela dagen, mot kvällen drog vi dock hem till mig i Tierp och sen vidare hem till mitt andra hem i Månkarbo. Väl där kollade vi på hungergames samtidigt som vi åt godis och efter det skulle vi ut och lämna saker i bilen men fastnade med att kolla på stjärnorna, myys.

Idag färagade vi Julias hår, meen det vart typ ingen skillnad, haha. Efter att hon åkte hem så har jag endast gått långt med ronja och kollat på repriser av gossip girl. Nu ska jag dock strax slå på filmen soul surfer och chilla galet.


My lovely Friendoo.

Just nu är jag påväg till den människan som alltid gör mig glad, hon bor i Almunge och heter Julia, himla bra människa ska ni veta, alla borde ha en sån som henne!. Jag kommer även sova kvar där tills imorgon, så vi får se när jag kikar in här igen, puss.

Bjuder även på en underbart fin bild på Julia:


Idag orkar jag inte.

Idag är en sån där dag när allt är jobbigare än vanligt och jag känner att jag är i stort behov av en kram.

Invigde iallafall mina nya skor idag och köpte ett par byxor, förutom det har jag läst och åkt till Månkarbo för att mysa med min fina hund. Hon är bäst.

Ikväll blir det förmodligen myskväll med min lillesyster, så ska strax ta mig ner till Tierp igen. Puss.


När sömnen inte infinner sig.


Fuck cancer.

Ledsen på livet, nog för att livet är orättvist ibland, men det här är bara sjukt. Jag är så arg, igen, räckte det inte förra gången?.

Stay strong, styrkekramar genom cyberspace.

I wish cancer got cancer and died.


Heidå Idre!.

Under gårdagen hann vi med att byta däck på bilen på förmiddagen annars var det hyfsat chill, på eftermiddagen däremot dig jag nästan tusen gånger om medan Filip bara skrattade.. Han och jag gick nämligen höghöjds banan, överlevde efter många om och men som ni märker.

Idag städade vi ur stugan och rörde oss hemåt, vart till att stanna och äta på Max och när vi väl kom hem så packade jag upp och sprang i tvättstugan med mamma. Nu ligger jag halv död i soffan och kollar på os. Puss!.

En vanlig dag i Idre, renar överallt!.


Fränt&fräsigt.

Har som sagt vandrat galet idag, 6 km sammanlagt upp och ner, var typ som en jäkla vägg på vissa ställen.
Men 1120 m över havet så kan man iallafall inte klaga på utsikten, galet häftigt (fränt&fräsigt).

Nu är jag dödstrött och sängen ser himla gosig ut, så godnatt alla snälla!.


IdreFjäll.

Idrefjäll - svinkallt men mysigt, haha. (interntskämt sådär.) Har hittills kollat på ett himla maffigt vattenfall, lekt skogsmulle, kollat på os, lagat mat, pratat i telefon och spelar massa spel. Lagom chill semester. Imorgon ska vi vandra också, förhoppningsvis överlever jag. Så nu ska jag sova så att jag orkar det, puss!.


Yeahman

Lyckat att jag fortfarande är vaken och ska upp galet tidigt imorgon.. Har iallafall kollat klart på gossip girl säsong 5 nu, så lite värt var det endå att vara vaken, dock hatälskade jag slutet, vill se mer nuuu. Nej nu ska jag ta tag i mig själv och försöka sova, Heidå!.


Gossip Girl.

Är helt sjukt trött efter att ha hjälpt pappa på gården hela morgonen och sedan städat inne, därför passade jag nu på att krypa ner i min (för ovanlighetens skull) obäddade säng. Var så sjukt skönt så ska  nog slå på ett avsnitt gossip girl och bara mysa!.
Sen måste jag dock pallra mig upp igen, måste packa alla mina saker eftersom jag drar till mamma ikväll och väl där ska jag packa om eftersom vi drar iväg till Idre imorgon och blir borta tills på fredag!.


Nu gossip girl, Chuck Bass <3

You only live once,but if you do it right,once is enough.

Kollade på snow white and the hunterman igår kväll med Julia och vi käkade sedan nattmat från donken, väl hemma hos henne blev det sedan massa prat och skratt. Bra dag. Idag åkte vi till Berkinge (jag + Julia och hennes familj) himla roligt faktiskt, skulle sedan ta bussen hem men det blev kaos så Ida hämtade mig. Åkte då till kyrkbyn och va hundvakt och snackade massor med braiga Hanna och anton och nu kom jag nästan nyss hem och landade i min säng. Godnatt alla fina!. Och nu en "hej så här gick jag klädd när jag vaknade" bild, lånade byxor och mysigaste tröjan. Looove it.


Livet kom ivägen.

Uppdatering är på topp, not. Har iallafall haft en himla bra vecka uppe i Rättvik med Hanna och Anton. God mat, trevligt sällskap, snygga bilar, fulla knäppa människor, härligt strandhäng, bra musik och världens godaste fika är bara några av sakerna som är värda att nämnas. Kom dock hem i förrgår, och igår kom min saknade fina underbara vän Julia hem till mig, hon sov kvar och vi har tagit igen en massa snack. Nu är vi påväg mot Uppsala för bio tittande, efter det följer jag med Julia till Almunge där jag sover kvar. Fyfabian, vad livet är underbart just nu. Kram till er alla människor och ett leende, för såna har jag många av på lager.


RSS 2.0