Torsdag.

Vaknade av en pipande klocka halv sju och halv åtta var jag påväg med alla tre kusiner mot dagis och skola, när jag hade lämnat av alla gick jag hem (i snön!!) och väl hemma tog jag en vaarm dusch. Skolan bjöd sedan på en lektion så jag var hemma redan runt två.
Efter det har jag städat här hemma, ätit, pratat i nästan två timmar med Julia och kirrat lite inför morgondagen, tydligen tänker många människor lika, haha. Bjuder på en bild på musiken som har förgyllt min dag, nu ska jag hjälpa mamma med något, för hon ropar!. Puss.


Bastuuutunna!.

Hemma idag, hjälpte farfar, träffade farmor, failade, bastade med morbror, städade och nu ska jag sova hos morbror. Mys, släkten är bäst.

Har inte ätit godis sen i lördags (eller något annan sockerbomb, förutom ett glas oboy) sömnen infinner sig dock inte iallafall, blir så less. Ska läsa och dricka te nu i hopp om att bli trött, puss.


HejHej.

 
Gårdagen kan samanfattas med lång skoldag, Julia följde med mig hem, matematik plugg, tacogratängsätande och massa skratt och prat. Mys.

Idag åkte jag och Julia mot skolan runt halv åtta, dog av trötthet, i skolan hade vi engelska, simning (som faktiskt gick bra) och sen matteprov (som gick himla dåligt). Kom hem runt tre, åt och fixade lite annat och sen vart det raka vägen till luciaträningen (halvt värdelöst), gick sen till farmor där Nora&Mamma va och drack lite te och snodde en jacka, hehe. Kom hem sju och då hjälpte jag mamma med att plocka bort sommarkläder och sen hjälpte jag Nora att rensa hennes smycken - Himla smart drag då jag vart två örhängen, några hårspännen och ett halsband rikare.

Nu har jag nyss kollat på en Justin Bieber intevjuuu, hehe hejnörd, och nu ska jag kolla på film innan jag ska soova. PussHejdå.


Du är bättre än bäst, kanske till och med bättre än godis, fattar du då hur bra du är?!.

Make yourself at home.

Vaknade av att pappa kom inspringandes i mitt rum och skrek att frukosten var klar, eh normalt?. Svar ja, i min familj.

Så denna dag började med familjefrukost, efter det kapade/bärde jag ved med pappa för att sen göra om Nora till Pippi Långstrump (bilder kommer kanske seeenare), packa, byta om och slänga i mig lite mat. Sedan åkte hela familyn ner till stallet och släppte av Nora aka Pippi Långstrump och så åkte vi till farmor och umgicks lite, sen tillbaka till stallet för att kolla på Noras uppvisning och sen hem till mamma, efter det har jag käkat nudlar och pratat med min saknade friendo Julia, nu ska jag kolla på en film, sen sova, puss.


UnderbartJäklaBraDag.

Vi vart kvar hos farmor "lite" längre än det var tänkt och kom hem, nyss.

Men jag klagar inte för det har varit himla mysigt, fikade massa gott, köpte pixxa till middag, spelade massa kort, pratade strunt, gick och handlade godis, drack julmust och cola, försökte lära pappa mobilspel osvosv.. haha!.
Nu är jag iallafall hemma och har skrivit lite på svenskan medan jag väntar på att film ska laddas ner klart till datorn. Så ja, kvällen kommer spenderas framför en film med familyn förmodligen, mys.

Det var precis en sån här helg jag behövde, umgås med släkten är bäst, inga bekymmer, bara massa skratt.

Lördag - I love it.

Började denna lördag med familjefrukost och massa skratt, min familj är bäst.
Efter det har jag mysit runt i min sidenpyjamas, hjälpt Kicki att byta gardiner i vardagsrummet och fixat musik till Noras mobil - Hon vart överlycklig, haha. 
Nu ska jag strax göra mig iordning för vi ska snart åka och lämna Nora i stallet för att sedan åka vidare till Ida&Linus en sväng och kolla läget. Får se om vii åker förbi farmor en sväng efter det, beroor på.
Kvällen kommer förmodligen spenderas med en godispåse och plugg, kanske varvar med filmtittande också. - Skönt.

Nej nu måste jag göra mig iordning men jag bjuder på en bild sen igår!.


En perfekt fredag.

Gick runt tio, dammsög, bäddade rent i sängen, gick med Ronja, pluggade och fixade med musik till Nora.
Efter det var det bara att snabbt slänga på sig kläder och smink för då kom Ida och hämtade upp mig och sen åkte vi in till Gävle för att handla en julklapp. Sen åkte vi till Mormor och morfar och sen vidare till Niklas och Camilla, efter en massa prat där vart det att hämta upp Nora och sen åka vidare hem till pappa i Månkarbo där vi åt Tacos, sen åkte vi till Söderfors och hämtade upp Linus och sedan tillbaka till Månkarbo för Monopols spelande hela kvällen. Bra kväll, mycket bra kväll.

Nu har Linus och Ida dragit hem och jag ligger och lyssnar på musik, just nu är det denna som spelas:


Torsdag.

Dagen förbättrades pga följande : lugn skoldag, filmtittande, bra betyg på filosofin, spanska människorna, Hannas bakningskills, bra musik, farmor&lennarts överrasknings besök, engelskan vart inlämnad, låtarna färdig mixade och en trevlig överraskning till.

Nu ska jag bota min sprängande huvudvärk med sömn. - För nu är jag faktiskt trött. Puss.


Avgrundens rand.

Jag har kämpat, jag har slitit och jag lyckades.

Men nu är det där igen, mörkret som ropar på mig, drar i mig, förgör mig, inifrån och ut.
Jag känner hur mörkret kryper sig på, orkar inte streta emot, kan inte streta emot. Mörkret tar tag i mig, drar mig ner i den djupa avgrunden, avgrunden som är så svår att komma upp ur.

Jag klarar inte det här en gång till.

- Kajsa Mohlén


Running low today.

Duschat Ronja, Pluggat, gått med Ronja, kollat på revolution och pratat länge med bästa pappa, det är vad jag har gjort sedan jag skrev här sist. Slagit ett himla bra, men jobbigt, vad med pappa också.

Inget mer godis, chips osvosv i veckorna för någon av oss, endast godis på lördag och annars är enda undantaget riktiga popcorn (inga micropop här inte). Pressen is on eftersom vi bestämde att om nån av oss fuskar så ska den ge den andra 500 kronor, nu jäklar!.

Förövrigt är jag himla låg idag så en hemmadag var behövlig, nu ska jag stra lägga mig och förhoppningsvis sova något denna natt, är fortfarande inte trött, helt sick. Puss.

You know nothing about me.

Vart ungefär noll sömn inatt så det slutade med film mys ända tills jag var tvungen att åka till skolan.
Väl där så hängde inte huvudet med alls och musiken var min bästa vän. Dock kom jag hem redan vid halv tre och då gick jag upp på mitt rum och gömde mig för världen under mitt täcke. Nu blir det nog snart mat, sen ska jag plugga, förhoppningsvis. Puss.

Breaking Dawn Part Two.

Skoladagen gick fort idag, skönt.

När skolan var slut hängde jag med Hanna på hennes skrivande lektion och sedan gick vi hem till henne och åt nudlar, galet gott, skulle kunna leva på det forever.
Runt fem drog vi oss ner på stan igen för att kolla på bio, den sista twilight filmen, och jag säger bara - galet värt det. Efter det vart det lite fika/käk på donken och en massa prat. Kom hem till Månkarbo halv tio och gick en sväng med Ronja, efter det har jag bara läst och ätit av godiset som fanns kvar efter bion, värt. Nu ska jag förmodligen sova, är dock inte ett dugg trött, dåååligt.


Story of my day.

Igår spenderade jag dagen med att slösa pengar, nöjd över köpen dock.

Idag åkte jag&Julia från Ida tidigt imorse och väl framme  Uppsala så flöt dagen mest på, fick träffa en saknad Hanna och mitt utvecklingssamtal gick himla bra, score på den!. Dock vart jag galet trött på allt där ett tag men nu är jag tillbaks på banan igen hemkommen till pappa och med Hanna i luren där vi planer bra planer, brabrabra.

Bild här under på ett av köpen i Östersund, clownbyxor, love them, dom andra benen tillhör Hanna, och jag är galet avis på hennes vita converse, svar ja.

I had fallen for him. And that scared me the most.

 
Slöat i sängen och soffan + kollat på tarzan är vad vi gjort denna dag.
Vi tog dock tag  oss själva och gick till affären och handlade för ett tag sen, nu fixar Ida go mat medan jag och Julia... Eh.. Sitter här och läser. Hahha hjälpsamma tjejor!.


B1 och B2 framför Tarzan imorse, trötta tjejooor.

Don't Move, Move.

Denna dag startade med en slö morgon i Idas soffa, lagomt.
Runt ett tog vi oss in till stan där jag lyckades handla tre julklappar (Idas,Noras & Kickis) plus lite kläder till mig själv, välbehövligt!. Åt även mat på donken och jag och Julia insåg hur lugna alla är i Östersund, helt sick.

Kom hem runt fem (?) och roade oss med att kolla på gamla kort på Idas datorn, hur jag har sett ut genom åren, hemskt.. Nu ska vi äta chips och slå på en film. Puuss.


Östersund the city.

Gick upp sex och klockan sju började den första av två tågresor idag, den ena var lång men jag hade bra sällskap (läs Julia), massa godis och lyckades även skriva klart filosofin så jag kan inte klaga direkt!.
Nu är jag och Julia iallafall i Östersund, där eftermiddagen spenderades i Östersunds klädesaffärer och kvällen spenderades framför en bra film. Nu ska vi dock strax sova, galet trött. Puss.


Lyckan som uppstod.

Lyckades hinna med allt som skulle hinnas med idag, hann dock inte klart med filosofin men gjorde en del iallafall. - skönt!.

Mission impossible (packa väskan) lyckades även både jag och Julia med väldigt bra vilket resulterade i att jag hann kolla på Sverige matchen, Zlatan är Gud faen.

Nej nu ska jag sova för imorgon måste jag upp tiiiidigt, puss.


On the train.

Sovmorgon och endast en lektion skolan resulterar i att jag sitter på tåget hem nu. - Galet skönt.

Laddar dock inför en massa saker som måste fixas idag, hämta en kamera, handla, packa och plugga är on the top of the list iallafall, får se om något mera hinns med, puss.


Ibland är världen värdelös.

"Människor gråter. Människor skriker. Människor faller isär.
Framför mina ögon, men jag är fortfarande tom."  - Dagboken 2012-11-10

Heaven of Questions.

Favoritgodis: Mentos.
Musik just nu
:

 

Vad sa du senast:
 "Jag kan inte släpa fram dig om du tror det" och sen massa skratt.
Sommarplaner:
 Oj, långt kvar. Ingen aning?.
Hur många kuddar sover du med:
 Tre.
Favoritväder:
 Älskar solsken, men även regn (utan åska, för det är hemskt) bara för regn är mys.
Morgon- eller nattmänniska:
 Båda, då jag inte behöver så många timmars sömn per natt längre.
Sparare eller slösare:
 Nått där mitt i mellan.
Har du några homosexuella vänner: 
Yes sir.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: 
Absolut.
Ser du på kärleken som ett misstag: 
Never, kärlek av alla dess slag är det som gör världen bra.
Hur många barn vill du ha när du blir stor:
 Zero. 
Bio eller promenad:
 Bio - för det är något av det bästa jag vet.
Stjärntecken? 
Väduuuur.
Rädd för insekter?
 Nein så länge de inte kryper på mig..ugh..
Äckligaste insekten:
 Kackerlackor!.
Största svaghet:
 Stressar för LITE. Ibland behövs stress.
Det här är jag bra på:
 Skriva, en jäkla massa.
Bästa författaren?
 Sarah Dessen, J.K Rowling, Katarina von Bredow, Stephenie Meyer, Suzanne Collins osvosv.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Möjligheten att läsa tankar.
Vad vill du jobba som? 
Om jag hade fått en krona varje gång jag fått den frågan.. Ingen aning.
Chips, morötter eller godis? 
Chips eller godis, beroende på dag.
Pizza eller hamburgare?
 Hamburgare all the way.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans?
 Tatuera - si, pierca - maybeee.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? 
JagVillJagVill!.
Är du rädd för blod?
 No.
Anser du att du är stark?
 Hahah!. Nej...
Brukar du sola? 
Nej det är tråååkigt.
Använder du knark?
 Jag är smartare än så, så nej.
Kaffe, te eller inget?
 Te!.
Har du en besatthet?
 Musik.
Namn? Kajsa Margaretha Mohlén.
Vilken färg har dina skor? Vilka av dem?.
Hur många sms har du skickat med din telefon? Öh kan man kolla det på iPhone?.
Vem kysste du senast? Dan, I think.
Vem kramade du senast? Nora.
Bär du på en stor hemlighet just nu? Kan hända.
När vaknade du imorse? 06:30.
Gillar du hästar? Alltså, njaej.
Har du ett turnummer? Vilket? 26 & 8.
Vem hade du velat träffa just nu? Faster,
Föredrar du snus eller rökning? Snus. Inte för mig själv för då är det inget men snus luktar åtminstone gott.
Har du en blogg? Gissa?.
Vilken klass går du i? Tvåan på gymnasiet.
Vart bor du? Tierp och Månkarboo.
Vart vill du bo? USA eller Austrailen. England verkar också pretty nais.
Vem skrev du senast sms med? Julia Bergquist.
Vem ringde dig senast? Mamma Brodin.
Om du går in i ditt fotoalbum på mobilen, vad är det första du ser? En bild på en "sovande" Julia.
Har du piercingar? Isåfall, vart? Bara öronen om de räknas?.
När grät du senast? Oj, 1 år sen?. Alltså ingen aning...
Använder du hårspray? Nej det gör jag inte.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Hehe, singel passar mig nog bäst.
Vill du gifta dig i framtiden? NejNejUschUsch.
Vilken vän vet mest om dig? Julia, som tvingas höra på mitt babbel jämnt annars pappa&mamma.
Vad tittar du först på hos killar? Kläderna, ögonen och axlar/nacke .
Favoritdryck? Vatten eller läsk.
Har du några plancher i ditt rum? Nej, är minimalist efter alla flyttar. Hehe.

Take Me Home.

Tidig morgon men annars en skön dag, kom hem klockan tre redan!.
Då gick jag till farfar där det bjöds på gott fika och sedan gick jag även hem en aning rikare, inte mig emot.
Fixade lite hemma med Nora till hjälp och sedan gick jag och handlade med mamma.

Nu då?. Njah, lyssnar på one directions nya album samtidigt som jag kollar runt på internet, ska plugga lite matte senare förmodligen och försöka bli lite smartare, lycka till med det liksom... Men aja pusshej!.


Hur kan man vara trasig utan att ha gått sönder.

Seg dag i skolan idag, men en chokladkaka, mina kåmpisar och ett fint resultat på ett prov fixade ändå det mesta.
Kom hem fem och vart upphämtad direkt vid stationen av mormor där jag sedan har spenderat kvällen, gick även hem en aning rikare.
Nu ska jag kolla på fotbollsgalan och sen dö av trötthet i min säng, puss.


New things.


Stationära datorn idag.

Sitter vid den stationära datorn hos pappa för tillfället (!!!), det var hundra år sen typ och jag dör åt alla bilder som finns på denna dator alltså, usch, hemskt.

Iallafall, jag har spenderat denna dag på en loppis i Söderfors med mamma, massor med mys. Införskaffade mig även ett nytt mobilskal för en guldpeng, lagomt, yes. Nu är jag dock hos pappa och väntar på att maten ska bli klar, efter maten ska jag hem till mamma där jag förmodligen ska spendera resterande av kvällen framför en film, med popcorn, eller godis, så det så. För imorgon börjar skolan igen och on top of that så ska jag jobba med, men man ska inte klaga, moneymoneymoney!. Sen skulle jag behöva skriva på filosofin med, meen jag pallar inte. Hehe..

Lördag.

Tog en lååång sovmorgon idag och åt frukost runt tolv med Jesper och Amanda.
Efter det chillade jag i soffan fram tills det var middag och tårtaätande (Hade planerat att hugga ved med min fader men han åkte iväg på någon kurs och kom inte hem förens till middagen, haha), firade nämligen farsdag redan idag då jag inte är hemma imorgon, pappa vart himla glad över sin present med, bästabästa pappa. ♥

Nu sitter jag i soffan hemma hos min morbror och Sandra och är hundvakt, har nyss gått en sväng med ozzy och nu ska jag äta godis och försöka plugga lite, får se hur det går. Puss hejdå iallafall!.

Kär i musik.



Alltså, såå mycket bättre än hela jäkla xfactor Sverge ihop.
Detta är dessutom bara några få av alla bra, sick.

Trött.

Spenderade gårdagen i tbs monter på gymnasiemässan, galet mycket folk, galet roligt, galet ont i benen.
Efter det åkte jag och Julia och åt och sedan gick vi till stadtteatern för att kolla på Dracula föreställningen med skolan, halv  bra, konstig och knepig var den ungefär. Kom hem halv tio och gick och lag mig bara en timme senare.

Idag vaknade jag halv elva då Kicki drog med mig ut på en långpromenad med henne och hunden, 6 km vart det, efter det har jag bara myst. Gjorde mig nyss iordning lite smått och plockade undan på rummet då Jesper, Amanda och Nora ska komma senare idag, lagomt.

Hade tänkt plugga också, men pallar fan inte. Puss.


Nov. 07, 2012

Sovmorgon imorse och startade sedan dagen med att gå långt med min älskade hund.
Åkte in till stan, mötte upp tre himla bra kåmpisar, köpte godis, var på en värdelös föreläsning då man varken såg eller hörde något, dock gjorde kåmpisarna det roligt endå.
Innan jag åkte hem fick jag veta att Samprovet hade gott galet bra med, sköntsköntskööönt.

Sen jag kom hem har jag kollat på ett avsnitt revolution med pappa, ätit och duschat. Nu ska jag strax sova för imorgon ska jag upp galet tidigt, puss.


Gott samvete.

Engelskan är klar och inskickad.
Filosofin är påbörjad.
Farsdagspresenten är inhandlad.
Boken från stadsbiblioteket är omlånad.

Dessutom har jag sovmorgon imorgon och jag kan lätt sova med gott samvete.
Har inte en enda lektion till denna vecka heller, ska på föreläsning imorgon och på torsdag ska jag och Julia prata om tbs på en gymnasiemässa och sen gå på teater med skolan på kvällen. Sen är det helg, lagomt!.

Nu ska jag kolla på revolution med pappa, han är helt fast, precis som jag. Bäst.


Revolution with my dad.

Hehehe, rubriken. (y) 
Nejmen ska kolla om på de avsnitt jag redan sett av denna serie (revolution), dock med pappa denna gång.
Älskar att han har ungefär samma film och serie smak som mig, förutom gossip girl dårå, heh.
Och ja om ni inte förtod det så har jag bytt hem för en vecka framåt idag och dessutom fått träffa bästa pappa, bästbästbäst. Lycklig.

Jag lyckades ta mig upp ur sängen. - Score!.


En sådan här dagens.

DAGENS VILL HA: Ett längre höstlov.
DAGENS KLÄDSEL: Svarta halvhöga byxor och vit stickad magtröja.
DAGENS SMINK: Mascara.
DAGENS FRISYR: Standard frisyren, utsläppt med uppsatt lugg.
DAGENS HÄNDELSE: Kalasandet hos morbror.
DAGENS LÅT: Little Things - One direction.
DAGENS PLANER: Det som återstår är att kolla på en film och sen sova, ungefär.
DAGENS SAKNAD: Pappa och Ida.
DAGENS DUMMASTE: Att jag glömde hörlurarna när jag åkte hemifrån.
DAGENS DROG: Pepsi och musik.
DAGENS ROLIGASTE: Mina småkusiners alla knäppa uptåg.
DAGENS FAVORIT: Mormor.
DAGENS KÖP: En chokladkaka till morbror min.
DAGENS GODIS: Lite lösgodis som var kvar sedan gårdagen.
DAGENS HUMÖR: Trött, förvirrad, glad, sliten, hyper, yeah you name it.

Lagomt, för det bara är så.

Sitter i mitt numera höstmysiga rum med tända ljus och äter godis, samtidigt som jag lyssnar på fin musik (läs Ed Sheeran och One Directions låt little things). Vart ensam hemma hela kvällen (+natten) då huvudet satte stopp för mig, menmen livet blir inte alltid som man vill.

Ska leta upp någon bra film jag kan fixa hem för plugga kommer aldrig gå med denna huvudvärk, eller så kanske jag bara går och lägger mig och lyssnar på musik, låter  tankarna flyga iväg och om jag har tur så somnar jag och drömmer fina färgglada drömmar.

Vi får la se, lagomt. - Saknar det lite sådär ibland, typ nu.



Huvudet är en tickande bomb. - Dålig timing.

Vaknade med en dundrande huvudvärk och kände att jag helst ville avlida, kurerade mig med värktabletter av alla dess sorter + vatten, men huvudet vill fortfarande i ge med sig. Därför blir kvällens roliga planer inställda och ersätts med att hänga i soffan ensam hemma. - Så jäkla värdelöst, men får verkligen inte bli sjuk just nu.
Har iallafall fixa det sista i rummet och slipat lite i köket eftersom jag hade lovat mamma det och dessutom har jag lyckats ta tag i lite plugg så nu är engelskan klar, ska ta en powernap nu och sen försöka skriva på filosofin, om huvudet tillåter det vill säga. Puss.


Not plan A, but plan B.

Vart varken film tittande eller sovande efter att jag hade handlat, värt - svar ja.
Föör jag fick upp mina nya snygga favorit bästaste LILA (plommonfärgade (?)) gardiner och köpte även en ny blomma att ha i fönstret till mammas stora lycka, efter det bakade jag pizza, dukade, dammsög min bässmadrass + resten av mitt rum, packade upp väskan och gick ner med massa saker i källarn. Sjukt att jag inte ens känner mig trött, DET MÅSTE VARA NÅGOT FEL.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan framför x-factor med mamma och Nora, hörde något om chips och läsk också, perfekt. Bjuder även på en bild på slitna men lyckliga jag.


Little Things - Video.



Alltså inte för att vara sån, meen, jag ska se dessa *pil upp* människor live, en hel konsert, nästa år. Hmm.. Njah, har inte så mycket att klaga på känner jag.

One direction - 2013 - YeahMan.

 
Gårdagen spenderades till en början i sängen men slutade hemma hos Julia. Väl där spelade vi familjespel, pratade, skrattade och blev galet övertrötta, värt.

Idag gick vi upp 03:50 (!!!!) och åkte in mot Uppsala, nu kan Julia iallafall bocka av köa-för-att-få-konsert-biljetter på sin before I die lista, haha. Åkte hemåt med 10.19 tåget, trött men galet lycklig, då jag och Julia lyckades kirra platser till one direction konserten nästa år, och jag säger då det, aldrig mer ticnet, detta var då mycket skönare än en sida som kraschar heeela tiden.
Nu då? Har tvättat fönstrerna i mitt rum och ätit glass, ska strax gå mot affären och handla lite och sen ska jag kolla på film och sova som det känns nu, hah.


Sockerkickar i hopp om att hålla mig vaken.

RSS 2.0