Länge seeen.

 
Länge sedan jag uppdaterade, I know. Klagomålen bara strömmar in, faktiskt, några styckna, ja.

Men iallfall, praktiken har börjat och jag trivs galet bra, utöver det har jag spenderat mycket tid i telefonen med mina fina vänner och även en helg uppe i fjällen som spårade ur men var galet bra. - Längtar till sportlovet svar ja!. Skoter skoter skoter och snööö. Har även lyssnat på fin musik (läs justin biebers nya album) och ätit god mat, planstek en dag och cupido sallad en dag, men även max mat - underbart.
Skolan ligger ju på hyllan nu under praktiken, men har fått flertalet saker rättade och är helt okej nöjd. Dock saknar jag några vänner från klassen, buuuu på det. Nej nu ska jag sova, eller ja fortsätta prata med Julia. Puss.


Mina bästaste tjejor.

Igår åkte jag till Uppsala där jag spenderade resterande av dygnet med mina tjejor, det bjöds på tacokväll hos Hanna och flertalet knasiga samtalsämnen och massor med skratt. Dock vart det desto mindre sömn, men jag klagar inte!.
Jag kom hem runt halv tre idag och har sedan dess ätit och kollat på en film, ska strax åka vidare mot mamma men tills dess trixar jag med lite listor på spotify. Puss!.


Min dag.

Vaknade av att alarmet ringde klockan nio, gick ut en sväng med Ronja och åt frukost. Åkte sedan ner mot Tierp till tandläkaren och det gick himla bra (Underbart!), sedan vidare till farfar för att handla och få en slant, sedan vidare till mamma där jag duschade innan Kicki hämtade upp mig och Nora för att åka hem till Månkarbo. Dammsög en snabbis innan pappa och Jesper kom hem för då vart det middag. 

Imellan allt detta har även tusentals telefonsamtal skett till familyn + mina två tjejor, bra prat.

Nu har jag dock landat i soffan och här har jag planerat att stanna, denna dag har liksom inte lämnat många andrum så ska ta igen mig lite, haha. Puss.

Facelook.

Två prov blev idag avklarade och mitt i allt åt vi även himla gott fika. 
Kom hem runt halv sex, åt mat och sen kom farmor och Lennart på besök, mys.
Nu sitter jag på mitt rum och känner mig aningen ensam, ska nog mysa ner mig i sängen snart då jag måste upp i hyfsad tid imorgon för att åka mot Tierp och fixa flertalet saker, puss.


Surprise.

Sovmorgon, god frukost, bra sällskap, chill skoldag, bra vänner och flertalet skratt.
Nu har jag nyss skottat gården och samtalat med Hanna i telefon, det som återstår nu är att skriva det sista på skolarbetet och baka tills morgondagen.

Känns förövrigt som om alla dagar just nu är bra, inte mig emot, nej nu ska jag plugga, puss.

Yeah, seee ya'll later.


Almost done.

Hade två prov i skolan idag och det ena gick sämre än det andra ungefär. 
Utöver det fick jag sluta tidigare och drog då med mig Julia hem, sen vi kom hem har vi ätit, pluggat, pratat och pluggat lite mer. Nu har vi (läs jag) haft en fika paus en längre stund, men ska väll börja plugga nu snart igen, puss.

 

Måndag - chillerill.

Dagen startade med frukostsällskap av Tomas och sedan en springning till tåget, jag hann men det var precis!. 

Resterande av dagen har jag mest tagit det lugnt förutom en redovisning på svenskan och en kort diskussion på samhällskunskapen, umgicks även med mina tjejor under en håltimme vilket resulterade i mat på donken och lite shopping, spendera pengar är jag bra på!. Kom hem till mamma runt fyra och åkte en timme senare mot pappa. Väl här har jag fått mina dr. martens - I am in looooove. Och efter det har jag endast pluggat - vilket jag ska fortsätta med strax, men nu - fika!.

BraDag.

Har spenderat en stor del av denna dag på fyrishov med Hanna, Anton och August, hoppade från 7:an osvosv, cool tjej osvosv.  Efter det så åt vi på Kog phangan,galet mycket och galet god mat var det!. Fick skjus hem och bilresan bjöd på flertalet skratt och även inbokandet av en till fjällen resa, längtaaar. Avrundade denna dag med det vanliga kvällssamtalet med Jullan, nu ska jag slå på en film och sen sova, lagomt. Puss.


Mys Lördag.

Har lyckats blivit klar med svenskan och halv klar med pedagogiska ledarskapen. = Nöjd Kajsa.

Annars då? Jo jag har blivit lämnad ensam hemma då mamma är med Tomas och kollar på hockey och Nora är med en kompis. Därför gick jag nyss och köpte lite choklad och mat (som bästa mamma gav mig pengar till, tack!), så nu ska jag bara duscha innan jag ska slå mig ner framför en film och mysa. Kanske pluggar lite idrott före med, men vi får se. 
Pratade lite med pappa tidigare också och vill bara nämna hur bra han är, typ världsbäst och rolig, saknar honom.

Det här var precis vad jag behövde, en ta-igen-mig-dag.

Helg is tha shiet.

Gårdagen spenderades till en början i skolan där jag umgicks mer med mina vänner än vad jag pluggade, men spelarroll, mina vänner är bäst sååå.
Kvällen spenderades i karlholm med filmtittande och godisätande, kom hem runt elva och dog rätt så direkt i min säng, heh.

Nu är jag dock vaken men lika trött för det, ska dock ta mig i kragen och plugga smatidigt som jag lyssnar på bra musik, hörs!.

Good day.

Har haft en skoldag som bjöd på massor av skratt. Köpte dessutom med mig ett par nya skor hem eftersom jag ledsnade på att bli blöt om fötterna och mina dr martens kanske inte kommer förens nästa vecka, haha.

Kom hem tjugo över fem och har sen dess ätit, kollat på film och solat en sväng. Nu sitter jag återigen i min säng och ska väll snart hoppa in i duschen, efter det ska jag mest göra ingenting tror jag, ska ju vara duktig och åka in till skolan imorgon fast det är fredag, så jag måste ju vila upp mig!.




Onödigt inlägg.

Kollade nyss på en halv konstig film men ett dåligt, men samtidigt bra, slut. 
Nu sitter jag och videosamtalar med min fna vän Hanna samtidigt som jag väntar på min mammas hemkomst, heh, hon är booorta någonstans som jag inte vet var.
Nördar WeHeartIt gör jag med, lagomt. Nu ska jag dra, puss.

Dagens

DAGENS VILL HA: Mina dr martens.
DAGENS KLÄDSEL: Ziperall och raggsockor, himla bekvämt!.
DAGENS SMINK: Noll.
DAGENS FRISYR: Fläta.
DAGENS HÄNDELSE: Att jag var med i tidningen, trevliigt.
DAGENS LÅT: San Francisco says hello - Ulrik Munther
DAGENS PLANER: Det som har varit och fortfarande består är väll att plugga.
DAGENS SAKNAD: Ida Mohlén.
DAGENS DUMMASTE: Att jag har pluggat för lite.
DAGENS DROG: Musik.
DAGENS ROLIGASTE: Pappas små samtal, haha.
DAGENS FAVORIT: Hanna!.
DAGENS KÖP: Noll.
DAGENS GODIS: Noll.
DAGENS HUMÖR: Galet trött, haha.

Jag drunknar, i plugg.

¤ Uppsats - Pedagogiskt ledarskap
¤ Roman analys - svenskan
¤ Argument - Roman - Svenska
¤ Formellt/Informellt - Engelska
¤ Linjära Funktioner - Matematik
¤ Ergonomi plugg - Idrott

Bara att börja känner jag. Kill me now.

Är ledig idag - lyckan är enorm.

Pappa ringde dock halv åtta och väckte mig, men jag lyckades somna om. Vaknade klockan elva nästa gång och såg då det hemska mailet som sa att skorna jag beställde igår var slut i min storlek, vart himla arg. Gick upp och skulle tröstäta, såg att jag hade fått en veckans ros och blev glad igen så jag lugnade ner mer och beställde skorna från en annan hemsida som jag vågar lita på (den enda som hade skorna i min storlek också). Så nu sitter jag här och borde verkligen plugga, men vad gör jag?. Just det ja. - Bloggar.

 

Ge mig allt, nu.

Hatar att längta till saker samtidigt som jag älskar att ha saker att se framemot.  Och här kommer en liten lista på saker jag längtar till:

¤ Att mina dr martens kommer med posten - förhoppningsvis är det rätt skor och sitter bra med.
¤ Praktiken, orkar inte plugga just nu, min hjärna är som sockervadd.
¤ Sportlovet.
¤ Fjällen med mina fina vänner.
¤ Filmmys med två bra tjejor, snarast.
¤ Pitch Perfect bion.
¤ The Host bion.

- Ska försöka få tiden att gå fortare genom att sova nu, uppdateringen kommer säkerligen vara rätt hög imorgon, är nämligen ledig och borde plugga, men har en tendens att blogga då istället, hehe..


Drömma kan man ju.



Jag tycker orginalet av denna sång är himla bra, men detta är ju bara himla coolt. Jag vill med kunna..

Do not speak.

Sov hos Julia igår, så ni vet varför jag har varit frånvarande. Hehe.

Efter den första skoldagen efter jullovet sitter jag nu med ett leende på läpparna här hemma.
Bra betyg på engelskan, mina vänner och lunchen på BK gjorde dagen himla värd.
Vart dock en aniiing irriterad då jag skulle handla ett par dr martens men dom var slut i min storlek på precis alla ställen i Uppsala, skit grejjor. Ordnade dock upp sig när jag kom hem och beställde ett par, vart till och med billigare tack vare en himla bra pappa, puss på han!.
Nu har jag nyss handlat åt farfar och ska strax gå vidare och fika hos farmor, puss.


Gangstaaah Jullan *pil upp*

Om ord kunde döda.

Är less på människor som inte inser att alla människor kanske inte har likadana förutsättningar. Det är inte ofta jag tar åt mig av otrevligheter, men vissa går ju bara över gränsen när de ska hävda sig själva.

Känner att jag går emot strömmen.

Känns som alla (på diverse hemsidor) klagar på vintern och vill ha "vår nu, hellst nyss".
Själv ligger jag här hemma i min säng, iklädd ziperall och raggsockor samtidigt som jag dricker en mugg varm te med massor av honung. Utöver detta drömmer jag mig även bort till sportlovet då jag ska åka till fjällen med ett härligt gäng över en helg och åka skoter och umgås, förhoppningsvis även skratta endel.

Slutsats: Naej, jag kan faktiskt inte klaga mycket på vintern, det är mysigt. 


Hej jag heter Kajsa och gör allt för att slippa plugga.

Fem "SAKER OM DIG SJÄLV"
1. Är du singel ? - Yes.
2. Är du lycklig? - Yes.
3. Är du uttråkad? - Lite Halvt.
4. Är du ledsen? - Nej.
5. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - De har de aldrig ens varit.


Åtta "saker om ditt kärleksliv"
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Jag tror man kan bli intresserad vid första ögonkastet.
2. Har du någon gång blivit sårad? - Yes.
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? - Hah, Yes.
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? - Justin Bieber har lite svårt att svara i telefonen så ja. Haha!.
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? - Nej.
6. Har du haft en hemlig beundrare? - Eh, på dagis kanske?.
7. Är du kär? - Nej.
8. Vill du gifta dej när du blir stor? - Nej.

TIO "TVÅ ALTERNATIV"
1. Facebook eller Twitter
2. Hår eller ögon
3. Katter eller hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar
5. Tv eller Telefon
6. Coca-Cola eller Pepsi
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll - Beroor ju på.
8. Pengar eller lycka
9. Dag eller natt
10. Godis eller chips

 

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? - Nej.
2. Brutit ett ben? - NeverEver.
3. Gjort nåt du ångrar? - Har säkert hänt!.
4. Hoppat Bungee Jump? - Nej, men jag viiiill!.
5. Ljugit för någon du tycker om? - Ja.
6. Ätit en hel tårta? - Usch nej.
7. Gjort bort dig offentligt? - Flertalet gånger ja.
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen? - Nej.
9. Gråtit när ett husdjur dog? - Mitt första husdjur lever ännu så nej.
10.Velat försvinna? - Ja.

 

SENASTE:
1. Telefonsamtalet du gjorde? -  Ringde Jullan.
2. Telefonsamtalet du fick? - Pappa
3. Personen du var med? - Förutom familyn, Hanna och Jullan.
4. Roligaste grejen som hänt? - Min och tjejernas snygga dans igår kväll, haha.
5. Personen du smsade? - Hanna!.
7. Du skrev till på myspace? - Något sånt har jag inte..
8. Du sa? - "Nora stäng dörren."
9. Du tillbringade natten med? - Eh mina kuddar?.
10. Du kramade? - Pappa.


BästaVännerna.

Gårdagen spenderades till mestadels med mina bästa tjejer, dansade, kollade på film, åt godis och chips, pratade och skrattade. Vilket resulterade i att jag kände mig himla lycklig även fast en lång bussresa hem väntade!.

Vaknade med samma lycko känsla idag runt klockan elva. Sen dess har jag dock inte gjort mycket vettigt, duschat Ronja och umgåtts med pappa i princip, lagomt!.

Nu är jag påväg mot mamma där jag ska bo en vecka framåt, det var väll allt, puss.


Dagbok.

Man kan nästan höra det avlägsna ekot av mina egna tankar.
Ensam, men inte övergiven, ensam - av eget val.
Så mycket funderingar snurrar i mina tankar, så många olika låtar klingar vackert i mina nya hörlurar. 
Försöker hitta den perfekta för mina tankar i just den stunden.
Det slutar denna gång med Ed Sheerans låt Grade 8. - "My mind is a warrior, My heart is a foreigner."

Ett minimalt utdrag ur min överanalyserande nerklottrade dagbok, skrivet 26/12-2012.



Lov mys.

 
Insåg imorse att jag fortfarande inte har hämtat mig efter nyår, var så jääkla trött. Därför spenderade jag denna dag i soffan och de tre mest ansträngande saker jag har gjort är: gått en sväng med Ronja, hämtat ved i källaren och lagat mat till mig och pappa.

Förövrigt har jag även skrivit lite på en upsatts såhär på lovet, känns förjäkla bra. Nu ska jag dock fortsätta mitt hemskt jobbiga liv (skämt åtsido) med att kolla på en film och dricka en kopp te. Halsen är nämligen inte riktigt på min sida alla gånger,ska även dricka en C-vitamin drink, vill inte bli sjuuk. Puss.


If you only believe.

Dagen började för tidigt enligt mig, men inte enligt Kicki.
Vi åkte in till Uppsala och handlade lite innan hon och Nora åkte till Sandra och lämnade mig ensam och övergiven, i princip, heh. Men det vart ingen vila för mig endå, dammsög nämligen hela huset, gick långt med Ronja och borstade henne. Sen pratade jag lite med Julia innan pappa kom hem. 

Men ska gå och vara social med honom hade jag tänkt såå, ciao.

The Host.

Boken "The Host" (Svenska titeln är "Genom Dina Ögon") hittade jag för lite mer än två år sen på vårat halv stora bibliotek i Tierp. Jag hittade den i min jakt på twilight böckerna, som visade sig ha samma författare som "the host" nämligen Stephenie Meyer.
Jag har läst denna bok fler gånger än jag kan räkna och den har blivit min absoluta favorit, och jag fick nyss veta att den snart kommer visas på bio duken, närmare bestämt den 29:e Mars, och shit vad jag längtar.

Bara pga detta ska jag slänga in trailern här, så att ni fastnar lika mycket som jag redan har gjort. Men ett tips, läs boken med.


Gott nytt år!.

 
Söndagen spenderades i stan med Julia, vi fyndade galet (speciellt hon), men jag kom även hem två tröjor rikare. Julia följde sen med mig hem och sov över.

Måndagen bestod av fixande innan jag och Julia tog tåget mot Skyttorp där Anton mötte upp oss för att sedan åka vidare och hämta August och Hanna och sen åkte vi vidare till Einar där vi firade nyår allihopa. Det bjöds på massor med roligheter, filmer, spel och god mat. Skratten vart många och vi somnade inte förens runt fem på morgonen, haha. Dock fick man sota för gårdagens roligheter idag så det vart en lugn morgon för alla hemma hos Einar innan vi åkte till Anton och åt vääldigt goda hamburgare.
Halv fem satt jag på tåget mot Tierp där jag sen tog bussen vidare mot Månkarbo. Här  hemma har jag myst runt i mjukiskläder och umgåtts med familyn + farmor och Lennart.

Nu ska jag slå på en film innan jag ska sova, puss.


Bästaste snyggaste vännerna mina, himla fint nyårs firande ska jag säga er, mvh nöjd tjej.

RSS 2.0