HappyHappy Girl.

När man läser ordet "hobbyfotograf" som "homofob" då är man trött.

Idag har jag umgåtts massor med min fina storasyster på förmiddagen, himla bra.
Har även varit hos mormor och jobbat, klippte gräset och målade en låååång planka, hah.
Efter det har jag läst en bra bok, pratat i telefonen, kollat på film med lillasyster och hjälpt mamma lite.  Nu sover Nora, mamma är och dansar och Ida sover hos Linus, känner mig lite forever alone och dessutom saknar jag Julia.. Aja får se vad jag hittar på, puss!.


Put your heart in the air.

Spenderade min förmiddag framför en film och med det på bilden som sällskap, som beräknat. Har även varit hos pappa och ätit middag,rabarberpaj och jorgubbar eftersom vi firade farfar . Åkte sedan och hjälpa mormor lite och nu har jag haft det vanliga kvällsnacket med Julia, saknar henne ju..
Har även fixat helsvart bakrund på bloggen, dock bara tillfälligt, ska göra om hela bloggen någon dag framöver I think, tok less på hur det ser ut just nu, yesyes.


Music is life, my life.



Lite små kär i dessa två killar och deras röster, yesyes. Dessutom vill jag med kunna spela gitarr.. Men det kan jag inte, lär mig?. Pleaseeee?.

Bitch, I'll give you 5 seconds to run.. run bitch, run.

Jag vaknade nio och kunde inte somna om, kill me.

Huvudvärken är som vanligt min kära följeslagare och jag kan knappt kolla ut genom fönstret utan att huvudet ska bombas sönder och samman, solen är inte direkt min bästa vän idag, nej. Åh varför jag, vaför idag?. (RimmarFörJagÄrBäst).
Funderar på att gå och köpa mig en fet godispåse, ta en dusch och sen bara sitta och chilla galet på balkongen, om jag har keps och solbrillor borde det funka. Kom nyss på att sitta vid datorn när man har ont i huvuvdet kanske inte är det bästa, så ciao!.

Daaafuuuq?!.



När sånt här kommer upp när man råkar söka efter en gammal blogg, du undrar man vart världen (blogg.se) är påväg. Men iallafall HejjaMig *KlappKlappSomLondonTipton* jag hittade deras ko som varit på vift och jag döpte den till Rosa, så söt så!.

Löning - Catshiiiing!.

Fick lönen idag vilket gjorde mitt humör ungefär tusen gånger bättre, måste erkänna att videon jag lag ut för någon timme sedan också bidrog till ett förbättrat humör. Haha!.

Idag har jag klippt gräs, varit i stugan, åkt bil med mormor, fikat, varit hos pappa, åkt buss och myst framför en film med Nora. Nu gör jag dock ingenting alls, är dock massor med trött (pga två människor som snarkade galet inatt) och huvudvärken dödar mig fortfarande så funderar på om jag ska soova, fast, pallar inte. Puss.

Roligaste jag sett på länge!.



Ja jag skrattade så jag nästan ramlade ur sängen. Dessutom beundrar jag den som suttit och klippt ihop denna video, måste tagit en jäkla tid att leta upp klippen och klippa och klistra.. Dock har ju det hårda arbetet lönat sig eftersom både Scooter och Justin har twittrat om videon. Kolla och njut folk!.

Humorn var låg igårkväll.


Ja, det är sånt här (↑) jag och min storasyster roar oss med på tisdagskvällar.
Humöret är inte på topp idag pga att huvudet inte riktigt vill hänga med, shit grejor.
Nu var tydligen bästa mormor påväg, puss.

Kvalitetstid med lillasyster.

Har tillbringat min dag i stan med min bästa lillasyster, vi shoppade galet (även fast jag hade lovat mig själv att inte handla något..), skrattade massor och sen gick vi och kollade på bion LOL. - Himla härlig film, man får även se på lite ögongodis, perfekt, yesyes.
Landade i min säng runt sju och här blir jag kvar tills imorgon, då väntas en sväng ut till stugan med mormor för att fixa lite och sedan även en sväng till pappa, gräsklippning står på "att göra" listan, får se om jag blir kvar där över natten eller inte, puss.

↓ Bild på när jag och Nora tog en paus på golvet i ett provrum, lagom charmiga!.


Perfektion.

Denna text råkade visst också ut för "delete" ödet och hamnade i soptunnan.
Mestadels mitt fel som vanligt, tydligen.
Dock gjorde jag det inte bara för mig själv denna gång, för vissa tar ju illa upp när det var menat helt tvärtom. Men that's life och man överlever det oftast. (:

Jag älskar dig men hatar mig, tvärtom, yes.

Spenderade min midsommar på ett främmande ställe med min fina vän Hanna och annat folk, trevligt.Tältade även och sömn vart det inte mycket av, men jag överlever. 
Idag har jag firat min fina kusin Olivia som fyller 18, bjöds på fika + tårta med jordgubbar och nutella, underbart gott!. Nu sitter jag på stationen i Uppsala och väntar på bussen som ska ta mig till bästa Julia i Almunge där det blir övernattning, galet bra. 
Nu ska jag fortsätta vänta på bussen, puss.

Brain - Yes | Heart - No

Blogg.se appen funkar inte och jag är van mobilbloggare, dumt, synd osv.
De senaste dagarna har jag bott hos pappa och fixat massor, idag drog jag dock till stan med min fina vän Hanna. Kom hem fattigare på pengar men rikare på kläder, bäst. Nu är jag barnvakt hos kusinerna men ska strax hem. PussHej!.

Trött.

Skulle varit med Julia idag men dem jäkeln har gått och blivit sjuk.. :(

Så istället ska jag städa här hemma, fika hos farmor, handla, hämta Nora med mormor och vara barnvakt.
Men först - kliva upp ut sängen!.


Todays.

DAGENS VILL HA: Massor med pengar.
DAGENS KLÄDSEL: Svarta byxor, svart linne, svart piké t-shirt (jobb tröja), svart cardigan och adidas skorna.
DAGENS SMINK: Mascara.
DAGENS FRISYR: Uppsatt i en toffs.
DAGENS HÄNDELSE: Satt alldeles själv i kassan till tacobuffen, nervöst!.
DAGENS LÅT: Be alright - Justin Bieber
DAGENS PLANER: Det som återstår är att sova, ungefär.
DAGENS SAKNAD: Julia och min brorii.
DAGENS DUMMASTE: Hm, när jag trampade rätt i en vattenpöl på jobbet, klumpigt.se..
DAGENS DROG: Justin Biebers nya album, Believe.
DAGENS ROLIGASTE: Kökspersonalen på TP:s, skrattat så att jag skaffat mig magrutor. Haha!.
DAGENS FAVORIT: Mormor.
DAGENS KÖP: Ingenting.
DAGENS GODIS: Lite lösgodis som var kvar sedan gårdagen.
DAGENS HUMÖR: Trött och sliten men glad.

Skruttiibangbang

Be Alright.

Justin Biebers nya album Believe är så jäklafreaking härligt och så är det bara.

Sedan jag skrev här sist har jag jobbat massor, igår vart det 13 timmar i sträck. - Ja jag var död, men lite (läs mycket) godis och sömn + en dusch gjorde mig mänsklig igen. Förutom jobb har jag umgåtts med Hanna och kollat på Sverige matchen, sen har jag även pratat med min fina vän Julia i telefon. 




De senaste instagram bilderna får beskriva mina dagar.




Hard Work, Work.

Jobbet gick himla bra idag, trött i bena dock men inget jag dör av. Har dessutom absolut ingen ångest för att jobba där resten av helgen heller, underbart!.

Dagen har bestått av jobb och sen åkte jag och hjälpte till hemma hos mormor, bra dag blir till glad Kajsa.
Nu på kvällen har jag i princip duschat, ätit nudlar och kollat på transformers, huhu. Funderar även på att beställa hem en klänning, får se hur det slutar helt enkelt!. 
Nu ska jag chilla galet för som sagt, imorgon är det jobb igen, fast jag ska inte klaga vissa börjar way more tidigare än mig.

Skruttiibangbang

Jag är trött, men lycklig.

Har spenderat dagen hos Julia, nu sitter jag dock på tåget mot Tierp. Sammanfattar denna dag som En perfekt start på sommarlovet!.


Sommarlov!.

Sommarlov men inte en lugn stund för det, fikade jordgubbstårta hos mamma och åkte sen till TP.
Vart helt plötsligt fullt ös, jobbjobbjobb heela helgen. 
Fick även veta att min plånbok är upphittad, hoppas sommarkortet ligger kvar i den bara!. Ska in till Uppsala och hämta ut den imorgon. 
Nu ska jag slå på en bra film, äta chips och chilla, om jag ska orka med resten av veckan, kommer knappt hinna andas som det ser ut nu!.


Dagens sommaravslutnings kläder, haha. 


Sverige.... Förlorade.

Sverige spelade ju sämst och förlorade matchen, om ni nu inte hade sett det på alla andra sociala medier (läs Facebook).
Men jag fick glass och skrattade massor, så jag är glad ändå. ;D
Nu ska jag sova för imorgon är det skolavslutning, WoopWoop!.



Summer paradise - simple plan.

Hade det himla roligt med min fina vän Julia igår. Dock lite för roligt då jag glömde plugga, huhu, men det gick ju jävligt bra endå!.
Drog till skolan idag, fick då veta att jag tydligen inte behövde göra något, så nu sitter jag på tåget mot Tierp där jag möter upp mormor och sen åker mot stugan, härligt.
Ha en bra dag alla människor, för det kommer jag ha.


If you can't get someone out of your head, maybe they are supposed to be there.



Loggar in på bloggen och ser detta, huhu.
Ja jag är nog galen, för vet ni vad jag ska göra nu?. Fortsätta plugga, ända tills bästa Julia kommer hit. Önska mig lycka till!.


Give me love.

Har fixat mig en extra inlämninguppgift i skolan som ska vara inne på måndag, jag måste ju vara galen. Behöver ju inte göra den, egentligen..

Idag har jag iallafall varit hos farfar en sväng, handlat godis med farran, sovit, pluggat och ätit nybakat bröd.
Ska fortsätta plugga strax så jag blir klar någon gång, för ikväll blir det tacos ätande och mys med familyn, kanske målar lite inne i vardagsrummet med, om jag orkar, hah.
Imorgon kommer förmodligen min bästa Julia hit, saknar min fina vän, hon gör mig alltid så glad och skrattet är aldrig mer än en sekund bort. HimlaSuperDuperMegaBra.

Nej plugga var det ja, puss.



Skruttiibangbang

You had me.

Har redan varit vaken i över tre timmar, h3h3h3.
Har hunnit gått med Sara till dagis i solen och dammsugit min morbrors hus, bara för att jag kan!. Nu ska jag åka och göra massa ärenden med Kicki. Heidå!.

Skruttiibangbang


TODAYS.

DAGENS VILL HA: Min plånbok.
DAGENS KLÄDSEL: svarta jeanstights, svart linne, rosa cardigan, skinnjacka och rosa converse.
DAGENS SMINK: Mascara + kajal.
DAGENS FRISYR: Plattat utsläppt med uppsatt lugg.
DAGENS HÄNDELSE: A:et i historia. ♥
DAGENS LÅT: Pray - Justin bieber
DAGENS PLANER: Det som återstår är att sova, typ.
DAGENS SAKNAD: Brorii.
DAGENS DUMMASTE: Hm, glömde nyckeln hos mamma.
DAGENS DROG: Musik, always the same.
DAGENS ROLIGASTE: Julia imorse, hah. ;D
DAGENS FAVORIT: En viss pojke.
DAGENS KÖP: Noll procent.
DAGENS GODIS: Inget.
DAGENS HUMÖR: Glad men trött.

Skruttiibangbang


Kämpa, som om det var värt det.

Känns som jag slår knut på mig själv för att hinna med allt, dock ger det resultat, himla nöjd över det mesta med.

Imorgon är jag ledig, från skolan iallafall. Ska vara barnvakt på morgonen, sen äta frukost med Camilla som varit utomlands, hjälpa Kicki handla, hämta saker hos mamma och sen fixa massa hos pappa. Kaanske ska försöka fixa lite plugg med!. Fullt ös, medvetslös.

Minsta kusinen Sara leker modell, sötare än sötast!.


Efter regn kommer solsken, hoppas jag.

Gårdagen var hemskt på många sätt, men mina vänner och min familj gjorde mig på bättre humör.
Hittade inte plånboken på morgonen, har nu insett att antingen har jag tappat den på tåget eller så har någon tagit den. Alla kort borta + ett nyinköpt sommarkort, less.
Firade och kollade iallafall på studenten sen bjöd Hanna mig och Julia på glass och sen efter det drog jag och Julia till Månkarbo och Julia sov kvar, himla bra.

Idag har jag varit på Ikea med pappa,Kicki och Julia , släppt av Julia i Uppsala, varit på Willys och chillat galet. Pappa&Kicki beställde en ny soffa och sedan planerade vi även att fixa om i mitt rum, himla bra.

Långt inlägg men nu säger jag, Heidå!.


Måndag, monday.

Skoldagen bestod till mestadels av rast, vilket resulterade i fika på storken med Klara och Julia!.
Kvällen spenderade jag med att umgås och prata med Hanna samtidigt som jag var barnvakt, galet bra kväll.
Nu ska jag sova, först fast jag är ledig imorgon så ska jag upp sju, sånt är livet!.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1660275/images/2012/pic_205368974.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1660275/images/2012/pic_205368974.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1660275/images/2012/pic_205369135.jpg" class="image">


Happyhappygirl.

Ville bara kika in här och säga att jag nyss lämnade in min sista inlämning uppgift på progress för ca 1 timme sen. Inget kvar alls innan sommarlovet. Så enormt extremt skönt.
Imorgon har jag sovmorgon men ska upp tidigt ändå, ska lämna minsta kusinen på dagis och dom två större ska jag bara ge frukost, haha. Dock stör det mig inte alls för dom är så söta, pusshej.


Helt fast, music is love.

”Jag tror att du har all rätt att vara ledsen och arg, som en första reaktion. Det får du vara, men sen kanske du ändå ska tänka om och se om det var som du trodde, om det är något du är villig att kämpa för.”  - Jag minns exakt allt du någonsin sa till mig lite för bra, och vill du veta en sak?. Jag saknar dig, lite för mycket.




Skruttiibangbang


I am freaking out.

Varit med storesyster till farmor och fikat, myspys. 
Nu ska jag göra ett försök att plugga, åh orkar inte. 
Slänger in en bild på jag idag, som är lika grå som vädret ute. 



Skruttiibangbang

I'm happy.

Idag har jag satt ihop en Ikea skohylla, umgåtts med min fin vän Hanna och haft familjemys.
Nu ska jag sova för morgondagen bjuder på religion plugg och barnpassning. Godnatt!.


I can´t unlove you.

Religionen får helt enkelt bli lite sent inlämnad för "livet kom imellan". ;D

När mamma kom hem från jobbey blev det en galen spontan tripp till IKEA i Valbo. Vi kom hem med en skohylla eller vad man ska kalla det, gardiner till mitt rum och lite annat små plock. Fick även mjukglass av mamma, ibland är hon för bra. ♥
Har legat och kollat på en film och ätit popcorn nu på kvällen i ett försök att vila huvudet och slippa huvudvärken, känner dock att jag inte lyckats så bra så nu ska jag dricka någon liter vatten och sen försöka sova, puss!.

Skruttiibangbang

Alien 1: "Did the humans get our message?" Alien 2: "Yeah, but they named it dubstep and dance to it"

Rubriken är fööör bra alltså!. Haha, hej dålig humor..

Idag har jag hittills sovit läänge, köpt sommarlovskortet och ätit nudlar.
Nu är det tänkt att jag ska skriva på religionen, men mitt huvud är fortfarande helt tomt efter allt plugg igår så vi får väll se hur detta slutar, hah. Men jaja, försöka ska jag väll göra iallafall, så heiidå.

Skruttiibangbang

RSS 2.0