Motsatser, men så lika.

Sjunker, som en sten, mot bottnen.
Syret tar slut, tankarna slutar existera. – Medvetslös.
Orkar inte kämpa mer, orkar inte ta mig upp igen.
Ljuset kommer närmare, bländar mig, skrämmer mig.
Mina ögon öppnas och strax är jag uppe vid ytan igen.

Luften fyller mina lungor och tankarna är tillbaka.
Denna gång så ska jag försöka hålla mig flytande.
Inte för din skull, inte för er skull, utan för min skull.

Svävar, som en fågel, mot himmelen.
Medvinden är vid min sida. – Jag lever.
Jag kan göra vad jag vill, jag klarar av allt.
För just i denna stund, lever jag,  för mig själv.

- Kajsa Mohlén


If you only believe.

Gårdagen spenderades först i Söderfors där det bjöds på tacos, sedan hem till Månkarbo igen för färging av Idas hår, när hon hade åkt hem kollade jag på en film innan jag gick och lag mig. - Mys dag.

Idag har jag: Ätit, gått med Ronja, dammsugit, suttit ute i solen, vart till Tierp en sväng och pratat i telefonen. Kicki, Pappa och Nora kom hem för någon timme sen och vi åt nyss lite middag, nu är det dags att ta tag i plugget egentligen, men vi får se om jag orkar, puss!.


Music and shoes.

 

Ljög när jag sa att jag skulle sova, för jag sitter och lyssnar på denna låt ↑ samtidigt som jag nyss beställde hem ett par skor, förhoppningsvis passar dom, annars börjar jag grina, typ. För den storleken jag egentligen tror jag ska ha finns absolut ingenstans, som vanligt.

Nej, en nattpromenad med Ronja och sen sova, på riktigt, denna gång kanske? Låter bra. Puss.

Påsklov!.

Påsklovet är här, och jag är ensam hemma hela helgen, mys.

Gårdagen bjöd på skola, hem, möta upp Ida, åka till Tierp och sen tog jag tåget vidare mot Hanna. Väl där umgicks jag med bra människor som överraskade mig med tårta och annat roligt, åh vad mina vänner är bra alltså, helt sjukt!.
Kom inte hem förens sent, därför har denna dag spenderats på soffan förutom när jag gått med Ronja, lagom chill. Nu ska jag strax gå och lägga mig så jag orkar leva imorgon, typ, puss!.


26 mars - 27 mars

26 mars 2013
Min 18års dag som blev så galet perfekt. Mina fina vänner överraskade mig med att bjuda på cupido till lunch, fick även massor med fina paket både av dem och min släkt. Vart dessutom massor med fika och bra prat, sådär lagom av allt. - Nöjd.

27 mars
Halvtrött då Jullans snarkningar höll mig vaken, men annars inget att klaga på. Skoldagen gick hyfsat fort med god lunch från subway. Väl hemma har jag umgåtts med min pappa framför en stor i princip, även fixar och trixar inför morgondagen, lagomt.

Nu ska jag strax möta min säng med öppna armar och ett lyckligt sinne. Puss. Bjuder på en snapchat bild på mig sjäääälv.


25 Mars, sista dagen som 17 åring.

Kan sammanfatta denna helg med fåtalet ord: hundvaktande och godisätande. - Lagomt!.
 
Denna vecka började sedan himla bra då jag vaknade utvilad klockan sju, vilket gjorde att jag hann med massor innan jag tog mig vidare mot mammas jobb för att lämna grejer, sedan vidare på en sommarjobbs intervju och sedan halv sprang jag för att hinna med tåget. 
Väl i stan möta jag upp mina alldeles för bra vänner och drog vidare mot skolan där jag gjorde i princip ingenting förutom ett prov som kan ha gått precis hur som helst, kollade sedan på skor men kom hem tomhänt då min storlek inte existerade, hehe. Landade i Månkarbo för någon timme sedan och tänkte nu spendera min sista kväll som 17 åring med lite plugg och bra musik innan en, förhoppningsvis, tidig sänggång väntas. Puss!.



Chill fredag!.

Har haft sovsällskap hela natten i form av en mini hund, myspys.
Vaknade sedan redan vid sju helt utvilad, vilket var himla bra för jag har redan lyckats gått långt med hundarna, ätit frukost, pluggat och bäddat sängen. Ska strax dra en vals med dammsugaren på mammas begäran och efter det fräscha till mig en aning iallafall. Puss!.



Torsdag och nu helg!.

Skoldagen gick fort och filosofiprovet gick bra, fick ju till och med min egna lilla uppgift, haha!. 
 
Utöver det var jag en sväng till UF-Mässan med Jullan, Jonas och Pasi, fick med mig en grej + bröd hem, spontanshopping när det är som bäst!. Väl hemma var jag till farmor och fikade och hämtade Thea och Tutan som jag ska vara hundvakt åt hela helgen, passade perfekt då det endå bara var en plugghelg inplanerad sedan tidigare - och nu måste jag liksom hålla mig hemma. 

Jaja nu ska jag sluta svamla och ta tag i plugget, puss.


En nytagen bild på mig och hon den dära bästa jullan, puss!.

Helt borta.

Min dag har varit lite upp och ner idag pga alldeles för lite sömn och näring. Efter en powernap på soffan hemma och polkagris ätande (Tomas hade köpt med sig från Gränna!.) blev det dock aningen bättre.

Nu ska jag strax, på något sätt, ta mig till min morbror för att vara barnvakt igen imorgon bitti, höörs!.



Godnatt.

Ibland blir allt för mycket och då är det tur att mamma finns, skulle inte tacka nej till en av pappas godnatt kramar heller, men får klara mig med ett godnatt genom telefonen.


Ingen ser genom min mask.

Jag vill bli glad på riktigt.
Jag vill att du ska bli frisk.
Jag vill att ni ska hålla ihop.
Jag vill att du med ska bli frisk.
Jag vill slippa allt bråk.
Jag vill att du ska släppa flaskan.
Jag vill, jag vill, jag vill.

Jag vill så jäkla mycket, men inget vill bli som jag vill att det ska bli.


Tacos Helg.

Fredagen slutade hemma hos mig i Tierp med Jossan och Jullan som sällskap, vi åt tacos och senare ost, kex och godis. Hade tjejsnack långt in på natten och sedan somnade vi som stockar, hur bra kväll som helst.
 
 
På lördagen åkte Jossan hemåt och jag och Jullan fortsatte till Månkarbo, där det bjöds på släktfika, efter det rörde vi oss mot Hanna i Uppsala där det bjöds på ännu en taco middag med massa bra folk, kom hem runt halv tolv och stupade rätt så direkt rakt ner i sängen, haha.
 
Idag har jag hittills tagit sovmorgon och pluggat lite grann. Nu ska jag dock snart börja göra mig iordning och ta mig ner till Tierp och möta upp Jullan för att sedan åka vidare mot Karlholm för att kolla på bugg och kanske även bugga lite själva. - Vad gör man inte för skolan liksom?. Haha, nej nu måste jag fixa mig!. Puss.



Tidig morgon.

Gick upp utvilad klockan kvart över sju, självmant och allt, något måste ju vara fel?. Haha.

Skulle dock kunna vänja mig med att kunna ta det såhär lugnt, har endast klädvalet för dagen kvar och det är mer än en halvtimme tills bussen går, lagomt. Egentligen har jag inget att göra i skolan, men ska agera umgänge och sedan åka bil med himla bra vänner hem till mig. Känner att detta kommer bli en bra dag, puss.

Bjuder på en halvgammal bild från fjällen, med min bästa storasysters jacka på!.


Torsdag, igen.

Denna dag spenderades i skolan med mina himla bra vänner, de gör mina dagar så galet värda endå alltså, helt sjukt. Kom iallafall hem runt fyra och efter det har jag ätit och umgåtts med pappa och Kicki, precis vad jag behövde!.
Nu tänkte jag lägga mig och skriva klart en skoluppgift så jag slipper obligatorisk närvaro imorgon, ska dock in till skolan iallafall för att umgås med bra folk, men det är en annan femma. Haha, puss!.


Low.

Idag har jag dränkt mig själv i plugg för att slippa tänka på annat, en himla bra metod som funkade tills nyss då plugget tog slut och jag borde gå och lägga mig.

Hatar att allt faller isär runt om kring mig och att precis allt är utom min kontroll. Behöver gråta ut mot någons axel och höra att allt kommer bli bra, även om jag egentligen vet att människan ifråga ljuger. Därför ska jag gömma mig under täcket och förhoppningsvis sova nu. Puss.


Tisdaaaag.

Känner mig lite halvt överkörd men annars är det bra.

Inväntar min pappa då jag vill ha middagssällskap och efter det är det endast en dusch och lite plugg som är planerat innan sängen kommer kalla på mig. Lagomt.
 

Bjuder på en bild på min bästa jullan, för jag saknar henne en aning.

Snabb inlägg!.

Haft en himla bra helg som bjöd på många skratt, umgicks med Jullan hela tiden och även väldigt mycket med grabbarna grus (August&Viktor). Vart dock som vanligt för lite sömn och för mycket prat vilket jag ångrade denna soliga måndag som innehöll ett jobbigt träningspass på friskis och svettis med skolan. Men jag överlevde!. Nu ska jag slå på en film och sedan sova bort magont och huvudvärk, puss.

Ekar tomt.

Hallå? Är det någon där? Svar nej, typ inte.

Vet att jag är sjukt dålig på att blogga men vet ju inte vad jag ska skriva utöver att jag spenderar den mesta tiden i skolan och överanvänder appen snapchat, haha!. 
Men utöver det?. Njah har tagit helg nu, ska dock pallra mig in en sväng till skolan imorgon av egen vilja (!!) bara för att plugga lite extra och säga hejdå till våran mentor som slutar. Resten av helgen är även den smockad med planer som varje dag involverar min fian vän Juliiaaaa, bara det borde få er att förstå hur glad jag är, yeah, puss hejdå då.


Hakuna Matata.

Var sådär lagom less på livet efter en förmiddag med skrikande småbarn i hela huset (kalas för Kicki&Nora yesyes), dock gick mitt humör upp en hel del när jag pratade med Jullan i telefonen i nästan två timmar.

Utöver det har jag bytt hem för en vecka, handlat godis med Nora och kollat på vampire diaries. Nu ska jag strax packa upp alla väskor från pappa och sedan invänta Tomas för att åka och handla mat på Bennys, lagomt. Puss.

Jag och mina bästaste tjejor.



Utan er skulle jag inte vara särskilt mycket ska ni veta. ♥

Lista.

Hur var din dag igår?
Bra, omtumlande, men jag har så jäkla bra vänner så allt fixar sig alltid.

 

Vad skulle du ha hetat om du inte fått det namn du har nu?
Julia var ett av de andra alternativen vet jag, och om jag hade blivit en kille hade jag fått heta Johannes.

 

Vilket är ditt största beroende?
Musik och godis tar nog första platsen.

 

Vad gör du när ingen annan ser? 
Fula grimarser, haha!.

 

Om du skulle bli psykiskt sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av?
Säkert schizofren, snackar ju redan om mig själv i tredje person såå.

 

Vad beställer du på krogen?
Just nu, är jag för liiten.

 

Vilken är din största skräck?
Att någon som står mig nära ska dö, vet inte om jag skulle klara av det.

 

Hur gör man för att ragga på dig?
Man ska få mig att skratta och klä sig snyggt, ungefär.

 

Vad har du funderat över på sistone?
Alldeles för mycket på sjukhus.

 

Vad var det konstigaste som hände i helgen?
Det hände mycket konstigt i helgen...

 

När skäms du?
I princip aldrig, onödigt att skämmas, man ska bjuda på sig själv!.

 

Berätta om en minnesvärd bakfylla du haft?
Har inte många att berätta om du. 

 

Vem är den mest kända människa du talat med?
Ulrik Munther, wooooow liksom.

 

Vilket uttryck använder du lite för ofta?
Klockis används flitigt för tillfället.

 

Har du någon gång fått en konstig komplimang som varit bra ändå?
"Vad blek du är, men det passar dig" - Knepig.

 

Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?
Kläder, blääää.

 

Vad gör du när du är ledsen?
Skriver lite för långa texter och lyssnar på musik.

 

Om du bara fick ha på dig en sak för resten av ditt liv, vad skulle det då vara?
Ziperallen!. 

 

Har du någon gång slagit någon?
Ja, det är liksom en grej i min familj, att misshandla varandra snällt, hahah.

 

Vad ser du fram emot just nu?
Kladdkakan som är efterrätten ikväll. - Galet sugen.


Fredagen den första mars.

Vaknade av en smsbombning, lagom omysigt sådär.

Utöver detta så känns min hjärna som en tvättsvamp, men jag ska försöka att bortse från detta då jag har flertalet saker att göra idag innan Kicki (aka födelsedagsbarnet kvinnan) kommer hem.

Att göra : Dammsuga, Bädda sängen, Gå långt med Ronja, Plocka undan på rummet, baka en kladdkaka, plugga och slå in Kickis paket.
Känns som det bara är att börja.. haha!. Puss.

RSS 2.0