Mår bajs.

När inte ens godis är gott, då vet man att något inte riktigt stämmer.
Mår bajs dåligt och ligger utslagen i min säng, fasar inför att börja jobba sju imorgon bitti. - Om det nu ens kommer gå vägen. Blääää, jaja, alvedon får vara min bästa vän och förhoppningsvis går detta vägen. Nu ska jag stänga ner datorn, lyssna på lugn musik och förhoppningsvis sova. Puss!

EckeröLinjen.

Har sovit borta ungefär hela denna vecka, men jag klagar inte, sovsällskap är bäst.
Idag åkte jag eckerö linjen med familyn, vart en aning fattigare men inte särskilt mycket då Kicki och pappa är generööösa. Haha. Känner mig dock lite halvsjuk och ska börja jobba sju imorgonbitti, så denna kväll kommer spenderas framför en film innan en tidig sänggång. Puss.


The crazy family, undrar hur många som har kollat snett på oss idag...

Music, and life.

Wrecking Ball by Miley Cyrus
Felix Zaltaio – Dirty Iron Man
Katy Perry – Roar
Lady Gaga – Applause
 
Har börjat lära mig att göra exakt vad just jag vill, och samtidigt som jag gör det så lyssnar jag konstant på musik. Just nu spelas dessa här över lite för mycket, och utöver detta, så är ett leende fastklistrat på mina läppar för det mesta, lev livet medan du kan.

A good day.

Skolan har börjat på riktigt nu men jag befinner mig fortfarande i min lilla lyckobubbla. 
Dagarna består av att skratta tills tårarna rinner, umgås med alla möjliga, lyssna på bra musik av fler artister än vad som kan nämnas och imellan detta även klämma in lite skolarbete. 
Just idag myste jag runt i klänning och baraben och drack cola hela skoldagen. Sådär lagom ansträngande. Nu ska jag dock laga mat här hemma och efter det ska jag duscha och sist men inte minst blir det nog lite filmtittande innan läggdags, puss!
 
 

DAGENS

DAGENS VILL HA: Ett nytt mobilskal, hah.
DAGENS KLÄDSEL: Ljusa slitna jeans, svart linne, svart tjocktröja och vans.
DAGENS SMINK: Mascara, täckstift och mineralpuder.
DAGENS FRISYR: Plattat utsläppt med uppsatt lugg.
DAGENS HÄNDELSE: Skolstarten.
DAGENS LÅT: Alla som innehåller den magiska rösten tillhörande Ron Pope.
DAGENS PLANER: Det var skola och att överleva, nu är det väl mest chillmode.
DAGENS SAKNAD: Hemlig.
DAGENS DUMMASTE: Mina skosnören, fick ju knyta om tusentals gånger.
DAGENS DROG: Musik och subway kakor.
DAGENS ROLIGASTE: Att få träffa mina tjejor, åh, bästa.♥
DAGENS FAVORIT: Presenten jag fick av fina jossis!.
DAGENS KÖP: Subwaykakor, cola och choklad. - Tjena nyttig tjej här.
DAGENS GODIS: Choklaaad.
DAGENS HUMÖR: Trött, Lycklig, Orolig.

 


Sista dagen innan en ny början.

Har utnyttjat de sista sommarlovsdagarna till max och känner att jag nu helt lycklig kan återgå till skolan.
Jag har: haft subwaydejt med Julls och Hanniis och efter det en skön sleepover hos Hannisen, umgåtts med min bror och gått crazy på willys, umgåtts mera med Julls och även haft en filmkväll hos Ida, haft mysigt sovsällskap, skrattat så att magen har krampat och firat pappa i förskott.

Nu ska jag avsluta detta lov med tända ljus, en bra film, lite godis och mitt eget sällskap. Puss!
 
 

That's the thing about pain - it demands to be felt.

Detta sommarlov har bara sprungit förbi, samtidigt som jag har hunnit med att göra så mycket. Även om det känns som jag har jobbat 90% av tiden. 

Självklart har det varit en berg och dalbana med känslor, upplevelser och intryck. Men på ett sätt är det inget jag är ledsen över. Jag är lyckligt lottad som får uppleva allt i mitt liv med så himla bra människor vid min sida, jag har inte allt man kan önska sig, men jag har precis allt jag behöver för att vara lycklig.
Man måste ibland vända ryggen mot det mörka och bara se den ljusa sidan. Strunta i de negativa kommentarerna, strunta i skitsnacket från dom som egentligen ingenting vet, och istället bara ta till vara på nuet och leva livet som bara man själv kan. 

Det är så mycket jag är rädd för att göra, för jag tänker på vad alla andra ska tycka. Men nu jäklar struntar jag i det, för dom som verkligen betyder något och bryr sig om mig, dom finns alltid kvar. Det är något denna sommar har lärt mig.

Ensam, av eget val.

Livet tog plötsligt en tvär vändning, men jag behöver vara ensam.
Nu ska jag prata med en fin vän i luren (läs Hanna) innan en hel natts jobb väntar, förhoppningsvis så snurrar tankarna mindre inatt så att jag kan fokusera mer på arbetet. Over and Out.

Everything has changed, including me.

 

NattJobb.

Jobbar natt hela helgen och kommer även vara ensam hemma, detta ger tankarna lite för mycket tid att snurra runt.
Jag vet inte vad jag själv vill längre och jag är mer förvirrad än någonsin, dock har jag världens bästa vänner som jämnt ställer upp. Utan dom vet jag inte vad jag hade gjort alltså. Puss.


Bilder vs text. Enjoy.

    
   
    

Ett urval av de bilder som blivit knäppta sedan jag kikade in här sist.
Jag har: Fixat på rummet, jobbat, målat, umgåtts med vännerna och pojkvännen, träffat nya människor, chillat, ätit godis på jobbet, partajjat två dagar i rad, skrattat tills tårarna kommit fram, övningskört, pluggat vägskyltar, badat, solat, grillat, gått nattpromenader, shoppat, ätit på restaurang, haft avskedsmiddag, återupptäckt snapchat, lyssnat på hög musik, ätit nattmat på bennys, åkt bil lite för fort, fått fortsatt extrajobb och mycketmycketmycket mer. Vi får se när jag kikar in nästa gång, puss!.
 
 

RSS 2.0