If I fail, I'll fall apart.

-

HejHallå.

Helgen har flygit fram och det är bara en himla tur att jag inte börjar skolan förens på torsdag. - Nämnt att jag älskar lovdagar?.
Förövrigt så har helgen bjudit på god mat hos bästoo, bra häng med bästoo, promenader i solen, fågelskådning hemma på altanen med pappa, grillat till middag, filmtittande, små pysslande och vårstädning. En helt lagom helg alltså. Imorgon blir förmodligen också det en ta-det-lugnt-hemma-dag. Har dock funderat på att städa bland mina kläder och sådant nödvändigt. Jaja, nu blir det bara en massor med babbel. Vi hööörs!.

Ett text inlägg.

Skola hela dagen med en huvudvärk som förföljde mig, dessutom gick matte provet åt skogen, mindre kul.
Men endå så är jag lycklig, psykologin är inlämnad, jag får lite lön imorgon, jag har världens bästa pappa, fint prat med bra vänner förgyller dagarna och dessutom är det ingen skola förens nästa torsdag. - Skönt!.
 
Nu ska jag kika på en film innan det är dags att sova, jag slipper skolan imorgon men ska vara duktig och jobba istället, börjar dock inte förens tio så kan inte klaga!. Efter det åker jag hem till bästoo Jullan för välbehövligt häng, hörs säkert imorgon. Puss. 



Justin Drew Bieber.

Gårdagens konsert hamnar lätt på topp tre över bästa dagarna i mitt liv, helt otroligt jäkla sinnesjukt underbart. Stämmningen var på topp, jag hade Hannisen som himla bra sjung sällskap och Justin presterade som bara han kan. Kan inte säga så mycket mer än att alla som inte var där missade något så abnormt coolt så att det inte ens går att beskriva det!.
 
 
Imorse togs jag dock hastigt ner från de rosa molnen jag flög på efter konserten, då denna dag bjöd på jobb, plugg och byte av hem. nu känner jag dock mest för att sova då det inte vart mycket av det natten som va. Puss.

I am a palm tree because they never fall.

Jag är övertaggad inför morgondagens konsert (Justin Bieberrrrr♥), har dock insett att det kommer bli aningen tufft att gå upp dagen efter, men alltså, spelar ingen roll because it is Justin Bieber guys, do I need to say more? Didn't think sooo.
 
Utöver det ska jag nu äta upp mina chips och kolla på en film, för det är i princip det jag orkar göra, haha, puss på er.
Två av de bättre människorna här i världen.
 

Krogendebut och allt som hör till.

Har haft en tuff vecka på flertalet sätt, dock hjälper långa telefonsamtal och bra musik massor.
Igår lämnades jag ensam hemma och tog mig då ut till Ida och Linuz i Söderfors, kvällen slutade med en himla spontan krogendebut med massor av folk och skratt, hade så otroligt roligt, min syster kan hon!.


Vaknade upp alldeles för tidigt i soffan i Söderfors och efter det har dagen spenderats med att kolla på innebandy, ätit godis, druckit cola, sovit och kollat på film. Nu tänkte jag försöka ta tag i lite plugg, men egentligen orkar jag verkligen inte, ångest.
 

Sliten chey hälsar hej.

Nejmen tjenare.

Dött gånger tusen här, ekoekoekooooo.

Minns inte riktigt vad jag har gjort sedan sist, förutom att jag har pluggat, umgåtts med vänner, varit trött, umgåtts med familjen och fått ett sommarjobb. - Ska bli så galet skönt att tjäna pengar, I need it!. 
Utöver det så har jag idag trixat med studiebidraget, pratat med telia och skrivit under lite papper inför sommarjobbet, känner mig galet vuxen, haha!. Nu väntar jag på att Jesper ska komma hem då pappa redan sover och jag är mörkrädd, haha, lagomt. 
I min väntan äter jag godis som jag köpte från godisbilen idag, gottiigottiii.
 

Bra dag, Trött Kajsa.

Måndag - Första dagen i skolan efter påsklovet - Invigde mina vans för att förbättra dagen

Dock hade inte det behövts då dagen vart himla bra endå, förutom matten som var galet seg, haha!. Fick tillbaka samhällskunskaps provet och det hade gått mycket bättre än förväntat, dessutom fick jag träffa pappa, Kicki, farmor, Lennart och Ronja en sväng , bäst. 
Nu har jag videosamtalat med Jullan en sväng och ska strax sova, puss!.
 

Duckface ftw. Jag just nu btw, lagomt.

Tillbaka till verkligheten!.

Efter så mycket plugg att min hjärna har gått i totalstrejk och gett mig en bombande huvudvärk så säger jag godnatt, vart utöver att plugg lite prat med mamma på kvällskvisten, lagom skönt.
Nu ska jag sova för imorgon är det skola och tillbaka till verkligheten som gäller efter ett himla bra lov, klagar icke!. Puss.

Bjuder på en bra bild på mig och bästa storasyster, bra människa det där ska ni veta!.


SöndagsÅngest.

Plugget tar livet av mig för det blir aldrig som jag vill, damp.
Därför ska jag slå på en film och tröstäta chips och dricka frukt soda tills jag blir på bättre humör, bra plan.


Bjuder på en suddig bild på mig och bästoo bara för att jag saknar henne, för långt tills imorgon juu.

Tre dagar, ett inlägg.

Uppdateringen blir en aning låg såhär under påsklovet när tiden att sitta vid datorn nte riktigt finns, så jag summerar lite istället!.

Torsdagen spenderades till en början i min mjukisdress chillandes hemma förutom när jag hämtade mina vans (så nöjd!.), runt tre kom jullan och sedan åkte hon, jag, Ida, Linuz och Nora till Gävle för bio tittande. The Host var filmens namn och den var himla sevärd, jag har sedan tidigare läst boken den är baserad på och jag är nöjd!. Inhandlade även ett par till skor på rean och sedan vart det disney låts sjungande hela resan hem, bäst.


Fredagen spenderades med mamma, Jullan och Nora i stan, där det vart vagn rally på Ikea och mjukglassätande, inhandlade även ett par nya byxor och hälsade på min faster och åt fruktsallad, mys. Efter en snabb middag på max åkte jag, mamma och Nora mot Karlholm för trevligt sällskap. Stupade i sängen runt halv tolv.



Idag då? Jo hittills har jag lämnat in en filosofi uppgift och fler ska det bli, plugg lörsdag, here I come!.

FikaTimeeee

Vaknade, duschade och valde kläder i ungefär ett år innan jag äntligen klockan 11:15 satt mig på tåget mot Uppsala.
Väl där vart det shopping och fika med Jossan och jullan, himla bra dag.
Nu ska jag dock sova, puss!.


Hunnit med typ massor.

 

AprilApril.

Denna dag har bestått av kalasande och en plattång som gick sönder och nästan förstörde hela mitt hår, kaoz. Blir till att köpa en ny imorgon förmodligen, om jag hittar någon vill säga.
 
 
Annars då?. Bytte hem för en vecka framöver idag men har inte orkat packa upp väskan än, haha, istället har jag kollat runt på internet och faktiskt pluggat en del. Borde väll återgå till det egentligen, men vi får se hur det blir. Puss.


RSS 2.0