Classic Car Week!.

Gårdagen spenderades med Hanna och Anton, testade att käka Kina mat med, hur gott som helst!. Nu befinner jag mig i Rättvik och här stannar jag tills på onsdag, classic car week med Anton och Hanna + Halva Hannas släkt. Idag har vi för det mesta åkt bil, och ätit mat, alltifrån drive in på McDonalds till fin restaurang, livet är bra, nej nu ska jag sova så jag orkar med morgon dagen, puss.


lallar bara runt.

Sen jag skrev här sist har jag gjort massor med saker, men känner inte riktigt för att skriva det här.
Kan dock skriva att jag börjat kolla på gossip girl, igen,och är helt fast, igen. Någon förvånad min?. I don't think sooo. Nej nu borde jag sova, för imorgon kommer min fina vän HannaEk hit, puss.

Ja just det, införskaffade mig ett par nya skor idag, inte så nödvändigt, men jag blev kär.

GrattisBästaMormor.

Vart typ 3-4 timmars sömn inatt, bah kämpa!. Lyckades iallafall ta mig upp när mamma väckte mig för att duscha, sedan drog vi vidare till mormor eftersom hon fyller 66 år idag, grattiiis!. Vart kvar där tills fyra då Nora och jag böt hem för två veckor framöver, pappa i två veckor nu, jappjapp. Väl här vart det massor med god mat och dessutom massa prat med min älskade brorii som jag inte träffat på jagvetintehurlänge. Nu är jag dock dödstrött så tänker slå på en film sen sova, puss.


ATM - TCA.

Jag har hittills lyckats hålla mig vaken, kommer vara död imorgon. - YeahMan.
Nu är det dock reeeeklaaampause, tråkigt, därför skriver jag ett världelöst inlägg här.
Nej nu började det igen, puss på er alla!.

I wish love was like volleyball, you call "mine" and everyone backs off.

Igår hann jag med att fika hos farmor, sola, äta tacos och vara barnvakt hos Niklas och Camilla. Övernattade även där eftersom jag var så sjuukt trött, vilket jag varit hela dagen idag med, sååå det resulterade i en slapp dag med film tittande och en sväng till Månkarbo för att gå med Roonja, vart även mat från Bennys, livet är bra.
Nu ska jag försöka hålla mig vaken till två, då TCA sänds, men efter det blir det till att sova, om jag ska orka med morgondagen, puss.


Solen skiner, glada miner.



Här ↑ har jag spenderat min dag med min family, brände halvt sönder min rygg också, är man född som nästanalbino (haha, typ iallfall) så kan det bli så. Åå kvällningen har jag även varit hundvakt hos min morbror. Nu är jag dock galet mycket mega massor med trött och sängen ser massor med skön ut, så godnatt!.

Två himla bra själar, hjärtan, människor.



Ni vet att jag tycker om er va?. Om inte annat vet ni det nu, jag tycker om er.
Snygga, underbara, snälla, roliga ni, jag är så glad att vi hamnade i samma klass.
BästBästBäst, ni lyser upp mina dagar, lite lagom klyschigt. Tack för att ni existerar, puss.

The minute you think of giving up, think of the reason why you held on so long.

Dagarna flyger förbi och det blir halv dött här, that's life, anyyyyway.

I onsdags på dagen åkte jag & Hanniis dubbeldäckare till Västerås, sprang i spöregn och fikade. På kvällen joinade även Hannas Anton (hahah ;D) oss och vi hade svullkväll, perfektperfektperfekt, himla bra människor det där!. Kom hem runt tolv, lagomt,

Igår sov jag, länge, sen gick jag och fikade hos farmor, sen cyklade jag till Camilla&Niklas och fikade lite till sen spelade vi även kort i åskovädret.. På kvällen träffade jag Hanna himla spontant och det vart filmkväll och sedan även övernattning där.

Idag har jag varit ute i stugan och hjälpt mormor, sen drog jag med mamma och Petra till stan (kaooos dans i bilen, haha) och mamma kom hem en iPhone rikare!. Nu ska jag slå på en film och chilla galet, puss.



Grönt är skönt.

Idag har jag färg på mig, gröna byxor, sen är dock allt svart, men det behöver vi inte prata om.. Haha. Är iallafall påväg till Uppsala där jag möter upp Hanna, vi ska ut på äventyr, får se hur detta slutar!.


Vandrande Zombie.

Läs rubriken så vet ni hur jag känner mig idag. Helt. Jävla. Död.

Dooock så tog jag mig i kragen och åkte till mormor och fixade det sista målandet på altanen, vart rikare också, hihihihi, känns himla nais. Sen då?. Njah, typ åkte hem och har inte gjort någonting förutom ätit sen dess, nu har jag dessutom myst ner mig i min onepice och ska strax gå och köpa något gott, typ godis, sen ska jag försöka hitta någon bra film med, galet bra. Bilden nedanför visar dagen bästa, sockorna. ♥


Pure Love.

Sötnöt, Ronis, Ronja, Tjockis, Pucko, Mupp, Älsklingen, Weirdoo.
Kärt barn (hund) har många namn, den bästa av dom bästa.
Jag älskar dig.



I need you to need me.

Idag har jag umgåtts med min underbart fina vän Hanna ungefär hela dagen, vi har för det mesta bara pratat och myst, har dessutom funderat på lite planer, hihi, får se hur det blir!.


Ungefär den enda sortens bild jag lyckades på Hanna idag, hihi.

Bästa sidan ever.



Natthumor!! DÖÖÖÖÖÖR.






When you feel nothing at all.

Bilderna kommer inte upp idag,  har redan krigat tillräckligt mot min pappas internet för flera år framöver. 
Humöret är inte heller på topp idag, känner mig galet seg och allmänt down, det får halvdåliga filmer och godis fixa då jag tillbringar kvällen med mitt eget sällskap, behövligt.
Pssst vill bara tillägga att mina vänner är bäst, puss på dom.


Okej det vart en bild från igår, på en jag (som är i matkoma) och underbara Mikaela. ♥

I'm dancing with tears in my eyes.

Jag har i princip nästan nyas tagit mig upp ur sängen, förutom när jag fixade balkongmöblerna tidigare idag, Hah. Iallafall så sitter jag just nu på bussen mot Månkarbo där jag ska vara hundvakt tills imorgon, chill och exakt vad jag behöver. Kommer kanske upp lite bilder från igår senare, om jag orkar, puss!.


Fredag den trettonde,

Denna såkallade otursdag har varit allt annat än just det för mig, för jag har haft det jäkligt bra, nu ska jag stupa i säng, puss.


Sweet Jesus, have mercy.

Nu ska jag fly till drömmarnas land.

Måla, Måla, Måla.

Julia åkte hem idag, känns lite ensamt, eftersom vi har varit med varandra dygnet runt i en vecka nu. Haha!.
Annars då, förutom att jag hängt med min friend Julia alltså, hmm då har jag målat, målat och målat, gjorde dock det sista med den gula och vita färgen idag så nu är det bara att olja golvet kvar, blir så sjukt snyggt!. Och det är himla nais att tjäna pengar med måste jag säga. Nu ska jag ge datorn till Noora som ville kolla på transformers och så ska väll jag städa mitt rum, men sen, sen ska jag fan ha popcorn, galet sugen.


Allsång på Skansen!.

Har befunnit mig på Skansen för allsångs tittande hela dagen med två himla bra brudar, nu är jag helt galet trött och ska strax sova så jag bjuder på lite bilder istället!.


Gröna Lund!.

Läs rubriken så vet ni vart jag är, haha. Är här med Julia och hennes familj, mys!. Strålande sol är det också medan jag hört att det regnar i Tierp, lagomt. Nu ska vi åka pop-Expressen och vi håller tummarna på att bra låt spelas, haha. Puss.


Sidenpyjamas & transformers.

Har haft en riktig chilldag med Julia idag, vilar upp oss inför kommande vecka. ;D Vi har haft transformers maraton, åkt i siden pyjamas till Tierp för att köpa godis, gjort iordning en himla god middag vid en annorlunda tid (klockan tio är väll inte såå sent?.) och sen har vi dessutom snackat och skrattat en massa. Kan sammanfatta detta som en perfekt dag, nu ska jag återgå till att vara social med Julia. Puss.


Chillerill.

Har chillat galet hela morgonen framför teven med Julia, just nu kollar vi på so you think you can dance, lagomt. Vi ska väll strax äta frukost sen ska vi vidare till Tierp för att shoppa godis och sen blir det film för hela slanten, slappt, skönt.


Julia is in tha house!.

Blogg.se appen funkar igen, älskar livet!. Julia kom för en stund sen och vi har nu myst ner i soffan, vi ska vara hundvakt åt Ronja hela helgen, känns himla lagomt. Veckan har varit lite kaos och massor av målande och grejs har det blivit. Helt slut.. Huhu inte van!. Nej nu ska jag socialisera mig med Julia. Puss.


Justin Bieber Tickets.

Efter många om och men och konserter och köer hit och dit så lyckades jag och Hanna köpa biljetter till Justin Biebers konsert den 23 april nästa år, bästbästbäst.
KOMMER VARA SÅ SJUUUKT GRYMT!. Nästa år, då jäklar ska allt hända, Festivaler, konserter, utomlandsresa (?) och dessutom blir jag 18 år!! Kan det bli bättre när man även har dom vänner som jag har?. Nej just det, det kan det inte. Bäääst.



My day.

Jag är galet trött men det är bah kämpa.

Väcktes galet tidigt av Kicki för vi skulle in till Ikea & Willys, där vi shoppade loss och sedan när vi kom hem fixade vi det sista på mitt rum, målade även lite till.. Och jag säger då det, jag ska aldriiiig i hela mitt liv bli målare..
Nu sitter jag i soffan och chillar galet, ska strax gå upp till min nya säng och sova.
För imorgon blir det fullrulle, igen, ska upp tidigt och fixa massa här hemma, sen ska jag vidare till mormor och måla och efter det ska jag hem till pappa igen för att möta upp Julia eftersom hon och jag ska vara hundvakt hela helgen, awesome, yesyes. Godnatt&Heidå.

Fullt ös medvetslös.

Sedan jag skrev här sist har jag:

Börjat läsa dessa galet bra böcker, har redan läst ut första..


Hängt vid poolen med Julia och Kicki och ätit glass.


Målat hela taket i mitt rum + listerna med detta spöke (Julia).


Ätit glass med super goda jordgubbar och druckit cola.


Idag har jag även målat MASSOR hos mormor eftersom hon håller på att fixa en inbyggd altan, knäppte dock inga kort där, haha. Ska snart gå och sooova, för imorgon ska jag och Kicki göra Ikea osäkert, ska köpa massa skojjigt till mitt ruuuum!. :D


En meningslös rubrik.

Har varit en slappar dag idag, tog mig dock i kragen runt tre då jag städade mitt rum. Sen var det bara att göra sig iordning för att åka till Camilla och Niklas på födelsedagsfika, efter det gick jag till mormor en sväng och slutligen fick jag skjuts av Ida till pappa där jag ska bo denna vecka. Himla bra.
Nu ska jag läsa lite så jag blir trött.. För imorgon blir det full fart!. Puss.

Justin Drew Bieber. - Sweden.

LyckaLyckaLyckaLyckaLyckaLyckaLyckaLyckaLyckaLyckaLyckaLyckaLyckaLyckaLycka.
Justin Bieber kommer till Sverige, nästa år, men biljetterna släppt nu på fredag och jag bara måste ha en, men dom kommer säkert ta slut på en gång, men a girl can dream, right?.


Days go by.

Har spenderat min tid hos Julia sedan jag skrev här senast, har haft två himla bra dagar och sovit alldeles för lite. Orkar inte skriva mer så slänger upp två bilder från dagarna istället!.



RSS 2.0